Pazar günü oynanan Sivas 4 Eylül deplasmanından sonra istifa dilekçesini yönetime sunan Yozgatspor Teknik Direktörü Erhan Kayaaslan gazetemize yaptığı açıklamayla istifasının nedenlerini açıkladı.
    Geçen sezon takımın başına geçmesiyle birlikte yükselişe geçiren teknik adam, tüm Yozgat halkının kendisine güvendiğini ve alınan kötü sonuçlarla bekleneni yapamadığını söyledi.
TARAFTARA MAHCUBUM
    Büyük ısrar üzerine takımda göreve başladığını ifade eden Kayaaslan,” Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz' ın bana büyük bir ısrarı oldu. Tabiki taraftarında bu yönde bir isteği vardı ve 4. hafta itibari ile takımı devraldım. Taraftarlar benim gelmemle birlikte müthiş  bir bekleyiş içerisine girdiler. Çünkü geçen yıl bulduğumuz başarı ile tanıyorlar ve bunun öncesinide çok iyi biliyorlar. Sağolsunlar bize güvendiler. Yaptığımız 12 maçtan 7 tanesini kaybettik, 2 tanesinde berabere kaldık , kalan 3 maçıda kazandık. Bana göre bu bir başarısızlıktır. Benden beklenen bu başarının karşısında aldığımız bu başarısız sonuçlar beni çok üzdü. Taraftarların beklentisi bu değildi, benden büyük şeyler bekliyorlardı ama olmadı yapamadık. Yapamayıncada hala başında durmanın daha kötüye gitmenin anlamının olmadığını düşündüm ve istifa ettim. Ben aldığım bu sonuçlardan ötürü taraftarlarımıza mahçubum ancak inanıyorum ki bu takımda yapılabileceğin en iyisini yapmaya çalıştım. Aldığım bu bireysel kararda kimsenin bir sorumluluğu yoktur, tek sorumlu benim diyen teknik adam,” Yozgatspor takımı ve taraftarının yeri bende çok başkadır bunların yerini hiç birşey alamaz benden. Taraftarlarımızı mahçup ettiğim için onlardan çok özür diliyorum.
BAŞARACAĞIMA İNANIRSAM YİNE YAPARIM
    Mevut şartların belli olduğunu ve bu şartlar altında büyük başarılar yakalanamayacağını söyleyen Erhan Kayaaslan,” Takımdaki maddi gidişat belli, ve eğer başarı için takımın başına getirilmiş olsaydım ilk başta geçip takıma gelen oyuncuları ilk ben takıma çağırıp ilk ben çalıştırırdım. Oyuncu kadrom iyi haldeyken, oyuncuların kafalarında maddi problemler aza inmiş haldeyken takımın başında olupta başarı sağlayamamış değilim sonuç olarak. Fakat benim için bu sezon Yozgatspor olayı bitmiştir. Bundan dolayı şimdiye kadar takım üzerinde ve benim üzerimde hakları olan herkes hakkını helal etsin, tüm taraftarlarımızdanda tekrar özür diliyorum onlara bu sezon beklediklerini veremediğim için üzgünüm. Ne zaman ki başaracağıma inanırım, takımıma inanır ve kulüptende bu görev için çağırılırsam ozaman bu görevi yine üstlenirim” dedi.

Editör: TE Bilişim