Yaşlılar ile buluşan ve onlara çikolata ikramında bulunan Milli güreşçi Rıza Kayaalp ayrıca huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi.
Bayram tatilini geçirmek üzere memleketi Yozgat’a gelen Kayaalp bayramı yalnız geçiren yaşlılara moral vermek için ziyaret ederek bayramlarını kutladığını söyledi.
Kayaalp, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, her fırsatta huzurevi sakinlerini ziyaret ettiğini belirtti. Dini bayramların önemine binaen bu tür yerleri ziyaret edilmesi gerektiğine vurgu yapan, Yozgatlı Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, ‘’Bu bayramda da Yozgat Alparslan Türkeş huzurevimizde kalan yaşlılarımızın bayramlarını kutladık. Onların yalnızlığına bir nebzede olsun ortak olduk. Bayramlarına neşe katmaya çalıştık. Tüm hemşehrilerimizden yaşlılarımızı ziyaret etmelerini gönüllerini almalarını istiyorum. Çünkü onlar dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır’’ dedi.
8-14 Eylül tarihlerinde Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası'na hazırlandığını dile getiren Kayaalp, Yaşlıların şampiyona öncesi duasını aldığını vurgulayarak, ‘’Bayram dönüşü 6 Ağustos tarihinde İstanbul’da üçüncü etap hazırlık kampımız başlayacak. 8-14 Eylül tarihleri arasında ise Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Dünya Güreş Şampiyonası olacak. Gerçekleştirdiğimiz huzurevi ziyaretinde de burada kalan büyüklerimizin bol bol dualarını aldık. Benim bir kez daha Dünya Şampiyonu olmam için dua ettiler. Tüm Türkiye olduğu gibi Memleketim olan Yozgat’ta benden şampiyonluk bekliyor. İnşallah Dünya Şampiyonasında bir kez daha Dünya Güreş Şampiyonu olarak Ay Yıldızlı Bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okutacağım. Bana destek vererek dua edenlerin dualarını boşa çıkarmayacağım’’ diye konuştu.
Milli Güreşçi Rıza Kayaalp Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi sakinlerinin tek tek elini öperek çikolata ikram edip çeşitli hediyeler verdi ve burada kalan yaşlılarla uzun uzun sohbet etti.
Sosyal Hizmetler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret eden Rıza Kayaalp, burada bakıma muhtaç insanlara moral vermeye çalıştı. Onlarla birlikte sohbet eden Kayaalp, ‘’Bakıma muhtaç insanlarımıza bayramda moral olmaya çalıştım’’ şeklinde görüş bildirdi.

Editör: TE Bilişim