Kayaalp, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘Cumhurbaşkanımız güreşteki başarılar için çok güzel şeyler söyledi. Yeni tesislerimizle daha güzel ve başarılı günler bizleri bekliyor’ mesajını verdi.
Son yıllarda tüm sancılara ve sıkıntılara rağmen tesisleşme alanında önemli adımlar atıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eskiden sadece birkaç şehrimize mahsus olan büyük kapasiteli modern statlar, kapalı spor salonları, yüzme havuzları, kayak tesisleri ve diğer tesisler bugün hızla Anadolu'ya yayılıyor. Bir seferberlik ruhuyla çalışmalar yapılıyor. Bu güçlü altyapı üzerinde gençlerimizi tüm spor dallarında daha iyi hazırlama imkanı elde ediyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca ‘Futbol popülerliği veya kitleleri etkileme gücüyle en çok konuşulan spor dalı olsa da basketbolda, voleybolda, güreşte ve diğer pek çok spor dalında elde ettiğimiz başarılar gerçekten iftihar vericidir. Son zamanlarda atletizm, halter ve jimnastikte elde edilen başarılar bunun en güzel ifadesidir. Bu vesileyle son dönemde kazandıkları şampiyonluk kupalarıyla ülkemizi gururlandıran tüm kulüplerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah ilk fırsatta şampiyon sporcularımızla bir araya gelecek tebriklerimizi bizzat kendilerine ileteceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim