Geçen yıl gösterdiği performansla bir çok takımın dikkatini çeken ve bir çok takımında transfer listesine giren başarılı stoper Rıdvan Karakaya, Kayseri Süper Amatör takımlarından Yahyalıspor’a transfer oldu.
Dün Şekerspor tesislerine gelen Rıdvan burada takım arkadaşları ve hocası Doğan Ayyıldız ile birlikte transferinde kolaylık sağlayan Şekerspor Kulüp Başkanı Hulusi Yüksel’le vedalaştı.
Vedalaşma sırasında hem Boğazlıyan Şekerspor’lu futbolcular ve Antrenör Doğan Ayyıldız hem de stoper Rıdvan Karakaya arasında duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Yahyalıspor’a transfer olan başarılı stoper Rıdvan Karakaya, ‘’Boğazlıyan ilçesinde ve Boğazlıyan Şekerspor camiasında çok güzel günlerim oldu burası artık benim ikinci memleketim gibi burada kaldığım süre içerisinde bana yardımcı olan başta hocamız Doğan Ayyıldız ve Kulüp Başkanı Hulusi Yüksel’e beni her zaman bağırlarına basan ilçe halkı ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Artık bundan sonra Yahyalıspor takımının başarısı için ter dökeceğim bende böyle bir ayrılık olsun istemezdim ama şahsi nedenlerimden dolayı Kayseri’de kalmam gerekiyor. Futbol hayatıma orada devam etmek zorunda olduğumdan böyle bir ayrılığı getirdi. Boğazlıyan Şekerspor bu sene de çok güzel bir kadro oluşturmuş ve eksik bölgelere çok kaliteli oyuncular almışlar ben bu sene Boğazlıyan Şekerspor’un şeytanın bacağını kırarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inanıyorum. Bende yeni takımım Yahyalıspor ile şampiyon olmak adına elimden geleni yapacağım inşallah Boğazlıyan Şekerspor ile BAL liginde karşılaşırız. Eski kulübüm Boğazlıyan Şekerspor’a ve takım arkadaşlarıma yeni sezonda başarılar dilerim’’ dedi.
Boğazlıyan Şekerspor Antrenörü Doğan Ayyıldız ise; ‘’Rıdvan kardeşim takımın ve benim önemli oyuncularımdan bir tanesiydi. Böyle bir oyuncumuzu kaybettiğimiz için şuanda çok üzgün durumdayız, ama futbolda bunlar oluyor takımda diğer oyuncularımızı tuttuğumuz gibi Rıdvanı’da tutmak adına elimizden geleni yaptık. Fakat Rıdvan kardeşimin ailevi nedenlerden dolayı ayrılmak isteyince bizde dostça ayrıldık ve Yahyalıspor takımına transferinde gereken kolaylığı da gösterdik. Artık bundan sonra kendisine yeni takımında başarılar diliyorum. Rıdvan Karakaya artık bizim evladımız ve ona her zaman sonuna da kadar Boğazlıyan Şekerspor’un kapıları açıktır’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim