Maç sonucunda Yozgat Bozok Stadyumunda deplasmanda takımlarını desteklemeye gelen Yeşil Kırşehirspor taraftarları stadyumu Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan'ı protesto ederek istifa tezahüratlarında bulundular.
Deplasmanda Yozgatspor'a mağlup olan Yeşil Kırşehirspor'da Teknik Direktör Bekir Barış Cihan maç sonunda Kırşehir taraftarları tarafından istifaya davet edildi.
Kırşehirspor adına büyük önem taşıyan ve zirveyi de yakından ilgilendiren bir maçın ardından Yozgatspor'a yenilen Kırşehirspor'da alınan bu mağlubiyet Kırşehir taraftarlarını üzdü. Maça çıkardığı yanlış kadro ve oyuncu değişikliğinde yanlış tercihler nedeniyle alınan mağlubiyetin sorumlusu olarak gösterilen teknik heyete taraftarlar istifa çağrısında bulundu. Kırşehirspor taraftarları, karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra Kırşehirspor futbolcularını tribüne çağırarak onları alkışlayıp destek olarak moral verirken soyunma odasının yolunu tutan Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan'ı ise istifaya davet ettiler.
Deplasmanda kendilerine ayrılan yeri tamamen dolduran Kırşehir taraftarları hep bir ağızdan "İstifa İstifa Bekir Barış Cihan İstifa" tezahüratlarıyla Kırşehirspor'un genç teknik adamının istifa etmesi yönünde tepki gösterdiler.
İstifa sesleri eşliğinde soyunma odasının yolunu tutan Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan daha sonra takım otobüsüne binerken alınan mağlubiyetten dolayı da çok üzgün olduğu görüldü ve maç sonunda basın toplantısına katılmayarak açıklamada bulunmadı.
Editör: TE Bilişim