Kırmızı-siyahlılara nefes aldıracak üç puan deplasmandan geldi:

Yönetim ve teknik ekip değişikliğinin ardından kötü gidişe bir son verip çıkışa hazırlanan Yimpaş Yozgatspor dün deplasmanda karşılaştığı Ispartaspor’u 1-2 yenerek haftalar sonra ilk galibiyeti ile tanıştı.

            3.Lig 2.Grup’ta mücadele veren ve son haftalarda hem evinde hem deplasmanda istediği sonuçları alamayan Yimpaş Yozgatspor şeytanın bacağını kırmayı başardı ve deplasmanda Ispartaspor’u 29. dakikada Hasan,78. dakikada Halil İbrahim’in golleriyle yenerek puanını 25’e yükseltti.

            Ligde kalmayı’da matematiksel olarak garantileyen Yimpaş Yozgatspor teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ maç sonrasında, “ Geçen hafta evimizde iyi futbol oynadık sonuca gidemedik, bu hafta hem iyi bir futbol sergiledik hem de sonucu bulduk bundan dolayı çok mutluyuz. Çocuklar için büyük moral oldu bu galibiyet. Bundan sonraki maçlarda kalitemizi ve başarımızı katlayarak devam ettireceğiz” dedi.

            Yakın rakiplerinin de bu haftaki maçları kaybetmesi ile daha da avantaj bulan Yimpaş Yozgatspor’da yüzler artık gülecek. Takımdaki pozitif enerji taraftara da yansıyacak.

Editör: TE Bilişim