Sorgun'da işadamı Ergin Gül tarafından düzenlenen ''Çiğ köfteli'' toplantıda, Sorgun’da ilçede inşaatı devam eden Meslek Yüksek Okulu binası inşaatı ile Deplasmanlı Bölgesel Amatör Liginde mücadele Sorgun Belediyespor'un durumu masaya yatırıldı.

            Bektaşlar Öğrenci Yurdu Salonundaki toplantıya Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Künbetli, Sorgun'un önde gelen işadamları, basın mensupları, Sorgun Belediyespor'lu futbolcular ve teknik ekip katıldı.

            Kaymakam Levent Kılıç, işadamlarının Yüksek Okulu binası inşaatına yardımlarını esirgemediklerini, yardım yapmaya da devam ettiklerini belirterek, ''Bu okul bizim yüzakımız olacak. İlçemize yapılan bu yatırımda işadamlarımız her zaman yanımızda oldular, olmaya da devam ediyorlar. Bir iki gün önce Belediye Başkanımız Sayın Şimşek ile yine yardım toplamak için girişimlerde bulunduk. Bizleri kırmadılar ellerinden gelen yardımı yaptılar. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

            Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise, takımın liglerin başlamasının ardından yarı profesyonel sayılan bu ligin havasına bir türlü alışamadığını, bu nedenle de istenilen sonuçları alamadığını dile getirdi. Şimşek, ''Bu konuda bizlerin de hatası oldu diyebiliriz. Bizde BAL liginin bu denli zor olacağını tahmin edemedik.

            Ancak 'zararın neresinden dönerseniz kardır' hesabıyla takımımıza birkaç takviye yaptık, teknik kadromuzu değiştirdik ve iyi bir çalışma ile kötü gidişe dur dedik'' diye konuştu.

            Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek “Muammer Pirinççi hocamızla birlikte takımımız yeni bir havaya girdi. Hocamızın takımın başına gelmesiyle birlikte takım olma yolunda önemli adımlar atıldı. Lig boyunca hocamızla birlikte 2.galibiyetimiz aldık. İnşallah bu hafta Çorum Belediyespor maçını da kazanarak ligde kalmayı garanti altına almak istiyoruz. Bu konuda Sorgun'lu seyircilerimizin de destek vermelerini bekliyoruz”dedi.

Editör: TE Bilişim