Sezon içerisinde yönetim, teknik ekip ve çok sayıda oyuncu transferi ile çıkış yapan Yeni Yozgatspor, hafta sonu karşılaştığı Yerköy İdmanyurdu’nu 6-1’lik skorla geçerek ikinci sıraya yerleşmeyi başardı.

            Şefaatli Belediyespor’dan ikincilik koltuğunu alan Yeni Yozgatsporlu oyuncular ulaştıkları başarının tesadüf olmadığını ter dökerek buruya yükselmenin gururunu yaşadıklarını söylediler.

            İlk hedefi fazla zorlanmadan elde ettiklerini belirten Yeni Yozgatspor Teknik Patronu Polat Öskan,” Bildiğiniz üzere ilk yarının bitmesine 4 hafta kala takımın başına geçtik. Bu takımı aldığımızda taraftarlarımıza ve tüm Yozgatlılara bir vaatte bulunduk. Bu vaadimiz bu yı şampiyonluğu zorlayacak kadar mücadele vermek önümüzdeki sezon ise rahat bir şekilde Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmekti. Bu yıl hızlı bir tempo ile ilk hedefimize ulaştık ve vaadimizin arkasında durabildiğimizi gösterdik. Şimdi oturmuş bir takım duyulmuş bir isme sahibiz ve bu ismi de takımı da biz oluşturduk. Yozgat’ta Amatör Küme’ye yeni bir renk ve heyecan kattık. Bu heyecanımızı seneye daha fazlasıyla hemşerilerimize Amatör Kümede, bir sonraki sene ise Allah’ın izni ile BAL’da yaşatacağız. Bu yükselişimiz sadece bizim değil tüm Yozgatlı futbolseverlerimizin yükselişi olacaktır. Yozgat futbolunu tekrardan layık olduğu yere getirene kadarda mücadelemiz yılmadan, yıkılmadan devam edecek. Bize tüm konularda sahip çıkan ve bizden hiçbirşeyi esirgemeyen başkanımız Halil İbrahim Yılmaz’ a tüm futbolcu arkadaşlarım ve teknik ekibim olarak teşekkür ediyoruz. Onun katkılarını bizde sahada taraftarlarımıza gollerimiz ve galibiyetlerimizle cevaplandırıyor olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim