Amatör Küme’de sezonun etkili ekiplerinden İl Özel İdarespor yönetimi Onursal Başkan İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık’ı ziyaret etti. Yönetim, desteklerinden ötürü Yanık’a teşekkür etti. Lig’i hedefledikleri şekilde başlayamamalarına rağmen ikinci yarıda sergiledikleri futbolla başarılı bir sezon geçiren İl Özel İdarespor sadece A takım olarak değil U15, U17, gruplarında da başarılara imza atmayı başardı.

            U19 turnuvaları için hazırlıklarını sürdüren kulüp yöneticileri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık’a dün nezaket ziyaretinde bulundular. Yanık’ı makamında ziyaret eden yöneticilerden Kulüp Başkanı Adem Bulut, yapılan çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

            Yeni sezon da hedeflerin daha da büyük olacağını belirten Bulut,” Yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladık. Yeni bir hoca ve günlük antrenmanlarla daha emin adımlar atacağız. Yeni başarılarımızı yakalamamızda Sayın Yanık’ın bizlere destek olacağından eminiz ve kendisine şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim