Teknik Direktör Memduh Fidan’ın raporu doğrultusunda hareket eden kırmızı siyahlı yönetim iç transferde Turgut Delen ve Çengelköyspor’dan alınan Uğur Bingöl ile yaptığı anlaşmayı feshetti.
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, geçen sezon başarılı bir sezon geçiren ve teknik direktör Memduh Fidan’ın kalmasını istediği Turgut Delen’in Kepez Ereğli Belediyespor'la anlaştığını söyledi. Akgün, “İç transfer görüşmelerinde Turgut ile prensipte anlaştık. Görüşmelerimizle kendisini isteyen kulüplerin olduğunu, anlaşamaması halinde Yozgatspor forması giyeceğini söyledi. Biz de prensip anlaşması yapmış, sözleşme imzalamamıştık. Turgut Kepez Ereğli Belediyespor'la yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varmış. Hem kulübümün hem de futbolcunun menfaatleri doğrultusunda prensip anlaşmamızı festhettik. Kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.
Asbaşkan Akgün, Çengelköyspor’dan transfer ettikleri sağ bek Uğur Bingöl ile de yolların ayrıldığını açıkladı. Akgün, kulübün menfaatleri doğrultusunda Uğur ile yola devam etmeme kararı aldıklarını kaydetti.
ARAYIŞ BAŞLADI
Asbaşkan Akgün, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Turgut’un  ayrılması nedeniyle  stoper mevkine bir transfer yapacaklarını ifade etti. Ön libero içinde görüşmelerin devam ettiğini aktaran Akgün, “Orta sahaya yapacağımız transfer ile kamp dönemine kadar transfer çalışmalarını tamamlamayı hedefledik. Görüşme halinde olduğumuz futbolcuları davet ettik. Bugün yapacağımız görüşmelerin ardından transfer çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu.
Akgün, yeni sezonda hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğuna değinerek, kurdukları genç, koşan ve mücadelesi ekibe uyum sağlayacak ve takım ahengini bozmayacak oyuncularla yola devam edeceklerini vurguladı.
 

Editör: TE Bilişim