Kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Tahir Çopur, Yeşil Kırşehirspor müsabakasının iki bölümlük bir karşılaşma olduğunu söyledi. İlk yarı 30 dakika istedikleri birçok şeyi yapabildiklerini dile getiren Çopur, ‘’Pas yüzdemiz yüksekti, top kaybımız azdı. Daha sonra orta hakemin verdiği bir penaltı ardından yan hakeme uyarak geri verilmeyen bir penaltı. Akabinde gelişen serbest vuruşta sayılmayan bir golümüz. Her iki takım oyuncularının gördüğü kırmızı kartlar. Ama ikinci yarı garip bir ikinci yarı oldu. İşin gerçek boyutuna bakarsanız daha iyi bir oyun umuduyla maça başlamıştık. Ama ikinci yarı maçı kazanacak tarzda oyun oynamadık. Özellikle ön bölgede fazla top tutamadık. Gereksiz hamle hataları gereksiz pas hataları fazlasıyla oldu’’ dedi.
Oyuncularının Yeşil Kırşehirspor karşısında rehavete kapılmalarından kaynaklı bir mağlubiyet olabileceğine dikkat çeken Çopur, ‘’Geçen hafta oyuncularım ile konuşmalarımıza rağmen acaba futbolcularımız puan tablosuna bakınca alt sıralarda olduğu için mi rehavete kapıldılar. Ama futbolda böyle bir şey yok. Saha içinde mücadele etmezseniz kazanmak gibi bir şansınız yok. İkinci yarının son 20 dakikalık bölümünde maçı kazanmayı Kırşehirspor takımı fazlasıyla istedi. Daha fazla mücadele ettiler ve bizden daha iyi oynadılar. Maçı kaybettiğimize gerçekten üzüldük. Yozgat’ın futbola genel bakış açısını değiştirmek adına, seyircinin coşkusunu bir an önce tribünlere çekmek adına şuan da herkeste bir moral bozukluğu, hayal kırıklığı oldu. Yine de biz kaybedilen bu umudun tekrar yeşermesi adına dünü unuttuk önümüzdeki haftalarda mutlaka maçları kazanarak duruşumuzdan taviz vermeden antrenmanlarımızı disiplinli düzenli bir şekilde yaparak müsabakalara hazırlanacağız’’ diye konuştu. 
OĞUZHAN’IN ATILMASI BENİ ÜZDÜ
Yeşil Kırşehirspor müsabakasının ikinci yarısında haksız bir şekilde kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Oğuzhan’a da değinen Yozgatspor teknik direktörü Tahir Çopur, şöyle konuştu; ‘’Biz müsabakaları kaybederken ya da kazanırken özellikle de oyun bitiminin sonunda bazı şeyleri kazanmanın hesaplarını yaparım ben. Mesela Oğuzhan’ın atılmasına inanılmaz derecede üzüldüm. Oğuzhan çok genç bir oyuncu ve ileriye dönükte daha iyi yerlerde olabilecek bir yapısı var. Oğuzhan’ın atılması takım için iyi olmadı. Maçın hakemi yetersizdi, bu maçı kaldıramayacak yönden bir hakemdi, verdiği kararlardan da ne kadar amatör olduğu belliydi. Atmosferi yüksek maçlarda bu türlü hakemlerin atanması sıkıntı yaratıyor.’’

Editör: TE Bilişim