Sağlıkspor yönetiminin şuan için bir çok isimle temas halinde oldukları belirtilirken, henüz somut bir adım atılmadığı öğrenildi.
Boğazlıyan Sağlıkspor yönetimi bu sezon mücadele edecekleri Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol liginde takımı antrenör belgesi olan başarılı ve tecrübeli bir isme emanet etmek adına çalışmalarına hız verdi.

"GÜNDEMDE ABDULLAH AKKAYA VAR"

Antrenör arayışlarını sürdüren Boğazlıyan Sağlıkspor'da gündem de Abdullah Akkaya ismi de dolaşıyor. Uzun yıllar Yozgat Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol liginde Sarıkaya Belediyespor'u çalıştıran bu takımla şampiyonluk yaşayan ve Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol liginin havasını çok iyi bilmesinin yanı sıra tecrübesinin de takıma önemli katkılarda bulunacağı düşüncelerini ön planda tutan Boğazlıyan Sağlıkspor yönetimi başarılı antrenör Abdullah Akkaya'ya şuan için sıcak bakıyor.
Hafta sonu Kulüp Başkanı Orhan Sağlık önderliğinde yeni sezon hakkında yönetim kurulu toplantısı yapacak olan Boğazlıyan Sağlıkspor'da başta antrenör sorunu olmak üzere takıma yeni sezonda destek olacak sponsor bulunması konusunda bir çok önemli konuların masaya yatırılacağı öğrenildi.
Boğazlıyan Sağlıkspor yönetiminin Antrenör konusunda yapılacak toplantıda Kulüp Başkanı Orhan Sağlık'a listenin ilk sırasında yer alan Abdullah Akkaya ve diğer isimleri sunacağı buradan çıkacak sonuç itibariyle de başarılı antrenör Abdullah Akkaya ile Sarıkaya'da bir araya gelinerek nabız yoklanacağı da gelen bilgiler arasında.
"AKKAYA'DA DÖNME HEDEFİNDE"

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol liginde uzun yıllar başarılı şekilde Sarıkaya Belediyespor'u çalıştıran ve şampiyonluk sevinci yaşayan Antrenör Abdullah Akkaya'nın gelen tekliflere açık olduğu ve uzun zaman sonra Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol liginde yine antrenörlük yaparak geri dönme hedefinde olduğu kaydedildi.

Editör: TE Bilişim