Lider Yozgat İl Özel İdarespor, en yakın takipçisi Sarıkaya Belediyespor'u Bozok Stadı Dış Sahasında konuk etti. Gergin bir havada başlayan maçta karşılıklı ataklardan takımlar sonuç alamadı. Sarıkaya Belediyespor ise penaltı vuruşundan yararlanamadı.  İlk yarının bitimine doğru İl Özel İdarespor, geliştirdiği atakta Osman düzgün bir vuruşla ilk yarının skorunu belirleyen golü kaydetti: 1-0
İkinci yarıda oyun daha zevklendi, ataklar da sıklaştı. İl Özel İdarespor 1-0 galip olmanın verdiği rahatlıkla geriye yaslanıp, kontralarla gol bulmaya çalışırken, Sarıkaya Belediyespor tüm hatları ile rakibinin üzerine gitti, yakaladığı pozisyonlarda ise kaleciyi geçemedi.
Maçın sonları yaklaşırken önce İl Özel İdarespor'dan Burak, ardından da Sarıkaya Belediyespor'dan Hasan kırmızı kart ile takımlarını 10 kişi bıraktı.
Maçın uzatma dakikalarında ise Sarıkaya Belediyespor'un geliştirdiği atakta Atakan ter bir kafa vuruşu ile kendi kalesine attığı golle skora eşitlik getirdi ve maç 1-1 berabere bitti.
Bu sonuçla İl Özel İdarespor liderliğini sürdürürken, Sarıkaya Belediyespor takibini sürdürdü.
Yozgat Amatör Küme Süper Birinci Futbol Ligi'nde ligde kalma mücadelesi veren Yozgat Gençlerbirliği, Akdağmadeni Belediyespor ile 4-4 berabere kaldı. Köte hava koşulları nedeniyle Çandır Belediyespor-Şefaatli Belediyespor ve Yerköy İdmanyurdu-Çekerek Belediyespor maçları ertelendi. Bu maçlar, tertip komitesi tarafından belirlenecek tarihte oynanacak.

Editör: TE Bilişim