Künbetli, futbolda her türlü sonucun olduğunu, bazen iyi oynayıp kaybederken, bazen de maçları kötü oynayıp kazanabilmenin mümkün olduğunu söyledi.
Künbetli, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımdaki hiçbir futbolcunun mücadele adına ortaya bir şey koymadığını, böyle ruhsuz bir mücadelenin sonucunun bu şekilde olmasının kaçınılmaz olduğunu belirterek “Bir maçta kötü oynayabilirsiniz ancak kötü koşamazsınız, kötü mücadele edemezsiniz. Bu futbolcuların kendi elindedir. Şayet bir futbolcu koşmuyorsa o futbolcu ya iyi antrenman yapmıyordur, ya da antrenmanlarda kaytarıyordur. Bunun için koşamaz. Kısa sürede sahada uyur gezer duruma düşer. Zara maçında bizim futbolcularımızın hemen hepsi bu durumdaydılar. Ne defansımız defansa benziyordu, ne orta sahamız, ne de ileri uçtaki forvetimiz. Bu böyle olmaz. Herkes gözünün önüne bakmalı ve bir an önce kendini toparlamalıdır. Futbolcularımız bizleri soyunma odasına çağırıp prim açıklamamızı istiyorlar. Bazen bizim verdiğimiz primleri beğenmiyorlar. Şimdi onlara soruyorum, siz kaç kuruşluk futbol oynadınız.
Bir daha prim isterken, önce oynayın ve hak edin, sonra prim isteyin. Bizleri çok üzdünüz. Bir daha üzülmek istemiyoruz, bunu kafanızın bir tarafına yazın.

Editör: TE Bilişim