Yozgat Hentbolspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Zonguldak Sanat Teknikspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, bu maçtan galibiyet bekliyorlar. Ligdeki ilk maçından galibiyetle ayrılarak moral bulan temsilcimiz deplasmanda da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. 
Hafta başından itibaren Zonguldak Sanat Teknikspor maçı hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz bugün Yozgat Bozok Spor Salonu'nda yapacağı son antrenman ile bu maçın hazırlıklarını tamamlayacak ve yarın sabah saatlerinde ise Yozgat Hentbolspor kafilesi Zonguldak'a hareket edecek.
Ligdeki tüm rakiplerine karşı aynı ciddiyetle hazırlandıklarını dile getiren antrenör Hacı Hüseyin Çelik, Zonguldak Sanat Teknikspor müsabakasında oyuncularına güvendiğini söyledi. Lige galibiyet ile başlamalarının kendileri için büyük moral olduğunu belirten Çelik: ‘’Sivas Gençlikspor maçından galibiyet ile ayrılmamız bizim için büyük moral oldu. Lige galibiyet ile başlayarak iyi bir giriş yaptık. İlerleyen haftalarda yolumuza bu şekilde devam etmek istiyoruz. Önümüzde Zonguldak Sanat Teknik Spor Kulübü maçı var. Rakibimizi analiz ettik. Yozgat Hentbolspor Kulübü olarak tek hedefimiz galip gelmek ve sezon sonu ilk iki sıra içerisinde yer almak. Bu nedenle rakip ayırt etmek gibi bir lüksümüz yok. Her maça olduğu gibi Zonguldak Sanat Teknik Spor Kulübü maçına da galibiyet için çıkacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim