Hentbol Erkekler 2. Lig C Grubu'nda lider Yozgat Hentbolspor ve Yozgat Bozokspor ligin 6. haftasında Yozgat Bozok Spor Salonu'nda kozlarını paylaşacaklar. 
Lider Yozgat Hentbolspor bu zorlu mücadelede sert savunmasına güvenirken Yozgat Bozokspor ise hücumdaki etkili oyununa güveniyor. Hentbol Erkekler 2. Lig C Grubu'nun 6. haftası nefesleri kesecek. Zirve yarışı veren temsilcilerimizden Yozgat Hentbolspor ve Yozgat Bozokspor takımları yarın karşı karşıya gelecekler. Hafta başından itibaren hazırlıklarını sürdüren iki ekipte de moraller üst düzeyde olurken temsilcilerimizde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. 
8 puan ile puan tablosunda ilk iki sırada yer alan ve yarın karşı karşıya gelecek olan temsilcilerimizde bu karşılaşma ayrı bir önem taşıyor. Lider Yozgat Hentbolspor bu karşılaşmada sağlam savunmasına güvenirken Yozgat Bozokspor ise etkili hücum oyuncularına güveniyor.
Lider Yozgat Hentbolspor'un sert savunmaları dikkat çekerken skor yükünü çeken oyuncuların başında ise Hüseyin ve Fatih geliyor. Yozgat Bozokspor ise hızlı hücumuyla ve çok çabuk sayı bulma özelliğiyle dikkat çekiyor. Yozgat Bozokspor'da skor yükünü çeken oyuncuların başında Muhammed Emre, Tolga ve Aytekin gelirken diğer oyuncular ise skora katkı yapabiliyorlar.
Puan tablosunda 8 puan ile temsilcilerimizin arkasında 3. sırada yer alan Kayseri Gençlik Hizmetleri haftayı maç yapmadan geçerken Adana Gençlikspor Kulübü saat 13.00'da kendi sahasında Sivas Gençlikspor Kulübünü konuk edecek. Bir diğer karşılaşmada ise Karabük Gençlikspor ise yine aynı saatte ligin son sırasındaki Zonguldak Sanat Teknik Spor Kulübü'nü ağırlayacak.

Editör: TE Bilişim