Ligde ilk iki sırayı alarak ve sergilediği mücadele ile bu sezon Yozgat hentbolunda çığır açan takımlarımız 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 
Hafta sonu güçlü rakiplerini mağlup ederek ligin bitimine 3 hafta kala Play-Off müsabakalarına katılmayı garantileyen temsilcilerimiz Play-Off müsabakalarından da alınlarının akıyla çıkmak istiyor. 
Grupta hafta sonu oynanan karşılaşmalarda lider Yozgat Bozokspor rakibi Adana Gençlikspor’u 36-23 mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürürken bir diğer temsilcimiz Yozgat Hentbolspor ise güçlü rakibi Kayseri Gençlikspor’u çekişmeli geçen maçın ardından 37-34 mağlup etmeyi başardı. 
Grupta oynanan diğer karşılaşmada ise Karabük Gençlikspor deplasmanda son sırada bulunan Sivas Gençlikspor’u 30-29 mağlup etti. Zonguldak Sanat Teknik Spor Kulübü ise haftayı maç yapmadan geçti.
Gelecek hafta ise temsilcilerimizden lider Yozgat Bozokspor güçlü rakibi Kayseri Gençlikspor'a konuk olurken bir diğer temsilcimiz Yozgat Hentbolspor ise Karabük Gençlikspor deplasmanında galibiyet arayacak. Grubun diğer karşılaşmasında ise Zonguldak Sanat Teknik Spor Kulübü son sırada bulunan Sivas Gençlikspor'u ağırlayacak.

Editör: TE Bilişim