Ligin ilk haftasında konuk ettiği Sivas takımını yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Yozgat Hentbolspor takımı, deplasmanda Zonguldak Sanat Teknikspor takımı ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Yozgat Hentbolspor müsabakanın ilk yarısını Zonguldak Sanat Teknikspor karşısında 12-10 önde tamamlarken, müsabakayı ise 33-22 kazanmasını bildi.
Ligin ilk haftasında rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle maç yapmayan Yozgat Bozokspor Hentbol takımı ise, Sivas deplasmanında Sivas Gençlikspor takımı ile karşılaştı. 
Geçen sezon Play-Off’ları son hafta da kaçıran Yozgat Bozokspor bu sezon işini şansa bırakmamak için bütün maçlarını kazanmak istiyor. Mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Sivas deplasmanında rakibine oranda daha iyi bir oyun sergileyen Yozgat Bozokspor müsabakanın ilk yarısını Sivas Gençlikspor karşısında 16-12 tamamladı. Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan temsilcimiz Yozgat Bozokspor müsabakayı 32-28 kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmış oldu. 

Editör: TE Bilişim