Daha önce Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından açıklanan tarihe göre 24-28 Eylül tarihlerinde başlaması gereken Bölgesel Hentbol Lig’i 27 Eylül’de yapılacak olan KPSS nedeniyle 22-26 Eylül tarihlerinde oynatılacağı bildirildi.
Yozgat’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Yozgat Hentbol Spor Kulübü 22 Eylül Pazartesi günü Yozgat’ta başlayacak olan turnuvaya hazır. Yaklaşık 2 ay önce Yozgat Bozok Spor Salonu’nda çalışmalara başlayan temsilcimizde sonradan transfer edilen 4 oyuncunun da takıma uyum sağlaması turnuvaya kısa bir süre kala temsilcimizi sevindiriyor.
Tecrübeli oyuncu Cüneyt Yıldırım’ın antrenörlüğünü de yaptığı Yozgat Hentbol Spor Kulübü’nde tek amaç ise 2. Lig’e çıkmak. Grupta favori olarak gösterilen temsilcimiz tecrübeli oyuncular ve genç oyunculardan kurulu kadrosuyla ev sahibi avantajını da kullanarak grupta ilk iki sırayı alarak 2. Lig’e yükselmeyi hedefliyor.
Pazartesi günü Yozgat Bozok Spor Salonu’nda başlayacak B1 Grup müsabakalarının ilk gününde temsilcimiz günü maç yapmadan geçirecek. Amasya 1957 Suluova Spor Kulübü, Tokat Hentbol Spor Kulübü ile saat 13.00’da oynayacak. Bu maçın ardından saat 15.00’da Kırşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü ile Artvin 7 Mart Spor Kulübü karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim