Kendi sahasında Azatlıspor'u tarihi bir farkla yenerek uzun süredir özlem duyduğu liderlik koltuğuna oturan Yozgatspor'un teknik direktörü Tahir Çopur, seriyi sürdürmek istiyor.

Tecrübeli teknik adam ‘’İlk yarının son maçında Sivas Emniyetgücü'nü de yeneceğiz" dedi. 
ligde şuanda her şeyin kendilerinin istediği gibi gittiğini ve liderlik koltuğunda oturduklarını yarın kazanarak bu koltuğu korumak istediklerini söyledi.

Sırasıyla Çankırı, Kayseri Yol, Kırşehir ve son olarak geçtiğimiz hafta Azatlıspor karşısında alınan galibiyetler sonunda liderliğe yükselme başarısını gösteren Tahir Çopur'un yüzü gülüyor. Tecrübeli hoca, arka arkaya alınan galibiyetler sonunda ligin ilk yarısının son maçına lider olarak çıkacaklarından dolayı tüm gözlerin kendilerinin üzerinde olacağına dikkat çekerken, takımda şuanda her şey yolunda bununda devam etmesinin devre arasını liderlik koltuğunda kapatmalarından geçtiğini vurguladı.

Artık tamamen Sivas Emniyetgücü maçına konsantre olduklarını ve bu zorlu 90 dakikaya da takım halinde hazır olduklarını ifade eden Yozgatspor'un teknik patronu,

‘’Tek düşüncemiz galibiyet, tüm planlarımızı galibiyet üzerine kurduk ve zorlu Sivas deplasmanından kazanarak Yozgat'a lider döneceğiz. Daha öncede söylediğim gibi sezonun ilk yarısının son maçı olması ve bizim Sivas'a bu kez lider takım olarak gidecek olmamızdan dolayı sezonun en önemli maçına çıkacağız. Takımdaki hava çok güzel. Hafta başından bu yana Sivas Emniyetgücü maçı hazırlıklarını sürdürüyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet. Azatlıspor maçında kendi sahamızda güzel bir futbol ortaya koyduk.

Sahamızda ilk yarının son maçında taraftarlarımıza unutulmaz tarihi bir skor ile veda ettik ve Azatlı maçında skorda bariz üstünlüğümüz olmasına rağmen disiplinden asla taviz vermedik. Oyun disiplininden kopmayınca golleri de arka arkaya bularak tarihi bir farkla hem galibiyeti hemde liderliğin sahibi olduk. Yarın Sivas deplasmanında bizi zor bir 90 dakika daha bekliyor, çıkıp bu maçıda kazanarak ligin ilk yarısını liderlik koltuğunda kapatmak düşüncesindeyiz moralimiz üst düzeyde, bu moralle Sivas Emniyetgücü’nü de yeneceğiz. Futbolcularıma ve takıma güvenim tam” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim