Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor 18.haftada kendi evinde oynayacağı Samsun Tekkeköy Belediyespor maçına kilitlendi.

            Yarın ki maçın çok önemli olduğunu belirten Sorgun Belediyespor antrenörü Muammer Pirinççi; “Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Tekkeköy Belediyespor maçı hem bizim açımızdan, hem de onlar açısından çok önemli bir karşılaşma. Ancak ne pahasına olursa olsun bu maçı biz kazanacağız. Bunun içinde bütün Sorgun’lu vatandaşlarımızın bize ve takımlarına destek vermelerini istiyoruz. Bütün Sorgun halkının bu maçta tek yumruk olması gerekiyor” dedi.

            Sorgun Belediyespor Antrenörü Muammer Pirinççi, oyuncularının çok iyi oynadıkları halde Erbaaspor ile oynadıkları maçtan puansız dönmelerinin moral bozukluğunu halen üzerlerinden atamadıklarını belirtti.

            Pirinççi, ''Öncelikle oyuncularımı o maçın psikolojisinden çıkarıp, Tekkeköy ile oynayacağımız maça adapte etmem gerekti. Kendileriyle antrenman önceleri konuşarak, gerekli uyarıları yaptım. Bu güne kadar bazı maçları kader maçı gibi gören oyuncularıma asıl bu maçın kader maçı olduğunu anlatmaya çalıştım. Sanırım bunu iyi anladılar. Çalışmalar sırasındaki performanslarından bunu anlayabiliyorum'' dedi.

            Sorgun Belediyespor Antrenörü Pirinççi, Sorgun'da futbola karşı oldukça büyük bir ilginin olduğunu, ancak Sorgun'lu futbolseverlerin maçlarına fazla ilgi göstermediğinden yakındı.

Editör: TE Bilişim