Ziraat Türkiye Kupasında şanlı bir kura çektiklerini ifade eden Ünal; ‘’Türkiye Kupasında eleme maçlarının ilk kurasında çok şanlı bir kura çektik. Rakibimiz Çankırı temsilcisi Yapraklı Belediyespor oldu. Bugün Çankırı'da Yapraklı ile karşı karşıya geleceğiz rakibimizden daha güçlü ve üstün oyunculardan kurulu bir ekibimiz. Hedefimiz bu maçı kazanarak hem kupada tur atlamak hem de lig öncesi takım olarak ta moral kazanmak istiyoruz. Yapraklı maçını kazanarak Yozgat'a Ziraat Türkiye Kupasında tur atlamış şekilde döneceğiz’’ dedi.
"KUPAYI ÖNEMSİYORUZ"
Ünal; ‘’Ziraat Türkiye Kupasını önemsiyoruz. Hedefimiz kupada nereye kadar gidebilirsek değil bizim hedefimiz kupada gruplara kalmak. Bunun yanında da tabi ki de kura şansı ve faktörü çok önemli. Çekeceğimiz kuralarda maçları kendi sahamızda oynarsak ben gruplara kalacağımızı Türkiye'ye Yozgatspor'un ismini tekrar duyuracağımızı, Yozgat'a grup mücadelelerinde önemli takımları Yozgat'a getirmenin yanı sıra kulübede maddi anlamda önemli katkıda bulanacağımız düşüncesindeyim’’ diye konuştu.

"CİZRESPOR İLE YAŞADIM YOZGATSPOR'LA TEKRARLAMAK İSTİYORUM"
Ziraat Türkiye Kupasında daha önce Cizrespor ile gruplara kalma başarısını gösterdiklerini aynı başarıyı Yozgatspor'la tekrarlamak hedefinde olduğunu söyleyen Ünal; ‘’Herkesin bildiği üzere Cizrespor ile daha önce Bölgesel Amatör Ligde mücadele ederken Ziraat Türkiye Kupasında gruplara kalmayı başardık. O zaman şanslı kuralar çektik ve çektiğimiz kuralarda da maçları kendi sahamızda oynadık. Bu seferde şanslı kuralar çekip maçlarımızı kendi sahamızda Yozgat'ta oynarsak Yozgatspor'la bir kez daha Ziraat Türkiye Kupasında gruplara kalma başarısını tekrarlayacağımıza inancım sonsuz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim