Bozok Stadyumu’nda gerçekleşen antrenmanda futbolcuların Altındağ maçı öncesi özgüven ve cesaretlerini toplayarak, maça hazır oldukları gözlemlendi.
Yozgatspor 1959 FK, mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı Altındağ maçı öncesi Bozok Stadyumu’nda çift kale maç ile hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Feridun Dündar gözetiminde Altındağ maçına bilenen kırmızı siyahlı ekip, ilk olarak düz koşu gerçekleştirdi. 
Moralli ve keyifli geçen antrenmanda takım düz koşu yaptıktan sonra, gruplar halinde dar alanda kısa pas çalıştı. Daha sonra iki takıma ayrılan kırmızı siyahlılar çift kale maç ile antrenmanlarını sürdürdü. Yozgatspor’un antrenmanlarına altyapıdan çağırılan bazı futbolcuların katılımı da dikkat çekti. 
Yozgatspor’un tecrübeli teknik patronu Feridun Dündar, Altındağ’ın güçlü bir rakip olduğunu ancak Yozgatspor’unda Altındağ’ı yenebilecek güçte bir takım olduğunu belirtti. Hedeflerinin kesinlikle üç puan olduğunu yineleyen Dündar, oyuncularının maça iyi motive olduğunu ve istekli çalıştıklarını söyleyerek oyuncuların içeride aldıkları üç puanı, deplasmanda alacakları üç puan ile süsleme arzusunda olduklarını aktardı. Yozgatsporlu futbolcuların çift kale maçta oynadıkları hırslı ve atak futbol dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcı Feridun Dündar ise zaman zaman çift kale maçı durdurarak oyuncuların uyarılarda bulundu.
Editör: TE Bilişim