Geçen sezonun devre arasında Yeni Diyarbakırspor’dan transfer edilen Hasan Üstünkaya ligin ikinci yarısında Yozgatspor forması ile çıktığı maçlarda oynadığı futbol ve gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı. Teknik direktör Tahir Çopur’un takımda kalmasını istediği oyunculardan olan Hasan Üstünkaya dün Yozgat’a gelerek kırmızı-siyahlı yöneticilerle yaptığı görüşmeler sonunda anlaşmaya vararak kendisini bir kez daha Yozgatspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı. 
Sözleşme sonunda başarılı sol bek oyuncusu Hasan Üstünkaya, Yozgatspor’la yeniden anlaştığında dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirdi. 
Üstünkaya; Yozgat-spor’da geçen sezonun ikinci yarısında transfer olarak forma şansı buldum gerçekten amatör ligde olmak böylesi büyük bir camiaya yakışmıyor. Yozgatspor’un yeri daha üst ligler onun içinde bizlere güvenen herkesi mahcup etmemek adına bu sene sahada var gücümüz ile mücadele ederek şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz ve bunu da başaracak güce sahip bir takımız. Yozgatspor taraftarları gerçekten inanılmaz bir taraftar takımlarını çok seviyorlar onlar gibi cefakar taraftarlar karşısında bu senede Yozgatspor forması altında mücadele edeceğimden dolayı son derece mutlu ve heyecanlıyım’’ dedi.

Editör: TE Bilişim