Yozgatspor yönetiminin takımda tutmak istediği isimlerden olan Hasan Üstükaya yönetimin kendisine sunduğu teklife olumsuz yanıt vererek Bölgesel Amatör Ligin yeni takımlardan olan Ankara ekibi Çubukspor ile prensip anlaşmasına vararak kendisini Çubukspor takımına bağlayan sözleşmeye imza attı.
2 sene önce Yeni Diyarbakırspor takımından transfer edilen ve iki sezondur başarılı şekilde Yozgatspor formasını terleten tecrübeli futbolcu Hasan Üstünkaya, bu sezon için Yozgatspor yönetimi ile oturduğu masada kendisine sunulan teklifi kabul etmeyerek kırmızı-siyahlı ekiple yollarını ayırdı.
İç transferde takımda tutulmasını istediği isimler arasında yer alan Hasan Üstünkaya ile anlaşma zemini arayan ve oyuncunun kendisine sunulan teklifi kabul etmeyerek ayrılmak istemesi sonucu Yozgatspor yönetimi de deneyimli futbolcuya iki sezondur Yozgatspor'a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek bu ayrılığı onayladı.
Yozgatspor ile anlaşamayan tecrübeli futbolcu Hasan Üstünkaya akşam saatlerinde ise Ankara'ya geçerek burada kendisini isteyen Çubukspor takımı ile masaya oturdu ve yapılan teklifi kabul ederek kendisini Çubukspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.
Yozgatspor yönetimi ise Hasan Üstünkaya'nın takımdan ayrılmasından sonra bu bölgede ki alternatifler için çalışmalarını hızlandırdı.

Editör: TE Bilişim