Yozgatspor 1959 FK Yönetimi ile uzun süredir görüşme halinde olan Hanifi Yıkılmaz, dün Yozgat’a gelerek kendisini bir yıllığına Yozgatspor 1959 FK’ya bağlayan imzayı attı. 
Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün, teknik direktör Tahir Çopur’un hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi. Uzun süredir Yozgat’ın yetiştirdiği oyunculardan olan Hanifi Yıkılmaz ile görüştüklerini ve prensipte anlaştıklarını hatırlatan Akgün, ‘’Dün Hanifi kardeşimizi Yozgat’a davet ederek son kez bir daha görüştük ve her konuda anlaşma sağladık.

Daha sonra Hanifi Yıkılmaz’a resmi sözleşmeye imza attırdık. Hanifi gibi yetenekli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için memnunum. Taraftarların da istediği ve beklediği bir transferi gerçekleştirdik. Yozgatspor’a çok faydalı olacağına inanıyorum. Yozgat’ın yetiştirdiği bir Yozgatlı kardeşimize daha Yozgatspor 1959 FK forması giydireceğiz. Bunun için çok mutluyum’’ dedi. 
Uzun bir aradan sonra tekrar Yozgatspor forması giyecek olan Hanifi Yıkılmaz ise tekrar yuvaya döndüğü için heyecanlı olduğunu ifade etti. Yozgatspor altyapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükseldiğini hatırlatan Yıkılmaz, ‘’İlk kez Yozgatspor ile profesyonel futbol hayatıma başladım. Alt yapısından yetişip A takıma kadar çıktığı kendi memleketimin takımı olan Yozgatspor’da bir kez daha forma giymenin mutluluğunu yaşayacağım. Çocukluktan buyana tuttuğum, desteklediğim Yozgatspor’un forması tekrar giymeyi Allah bana nasip etti.

Bende Allah’ın bana sunmuş olduğu bu lütfu iyi değerlendirip takımımın başarısı için çalışacağım. Geçen sezon şampiyonluk parolası ile lige başlayan takımım Yozgatspor, sezon sonunda umduğunu bulamadı ama bu sezon takımda yer alan bu memleketin çocukları ve tecrübeli abilerimiz ile yetenekli oyuncularımızla bu takımı layık olduğu yere yani öncelikle bir üst lige Spor Toto Üçüncü Lig’ine çıkaracağız.

Ben buna inanıyorum. Pazartesi günü takım toplanacak kaliteli bir teknik ekibe sahibiz ve iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra lige de iyi bir başlangıç yaparsak bizi kimse tutamaz ve sezon sonunda da mutlu sona ulaşırız. Şimdiden şampiyon olup olmayacağımızı bilemeyiz ama transfer edilen arkadaşlarımıza baktığımda, teknik ekibime baktığımda takımın Bölgesel Amatör Lig’in üstünde bir takım olduğunu görüyorum. Bu nedenle de şampiyon olacağımıza inanıyorum’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim