Takıma katıldığı günden buyana gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan, hem attığı hem de attırdığı goller ile adından söz ettiren Hakkı Tosun, ligin ilk haftasında 7 Mart Kadirli Demirspor müsabakasında ilk golü atmıştı. Kürkçüler Amatörspor müsabakasında da ilk golün asistini yapan tecrübeli oyuncu Hakkı Tosun, önceki gün oynanan Azatlıspor müsabakasında ise iki kez ağları havalandırarak Yozgatspor’daki çıkışını sürdürdü.
Üç sezon önce de Yozgatspor formasını giyen ve attığı goller ile kırmızı siyahlı taraftarların sevgisini kazan Hakkı Tosun, Yozgatspor’dan ayrıldıktan sonra gittiği takımlarda bir türlü istenen performansı gösterememişti. Sezon başında tekrar Yozgatspor yolunu tutan başarılı forvet oyuncusu Yozgatspor’da yükselen bir grafik çizerek eski performansını yakalamaya başladı.
Genç oyuncu son haftalarda performansının arttığındı ve takımının başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdiğini söyledi. Bundan sonraki haftalarda da hem gol atmaya, hem de gol attırmaya devam edeceğini dile getiren genç oyuncu, iyi bir takım olduklarını ve inşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan tarafın kendilerinin olacağına inandığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim