Şeker Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Antrenör Doğan Ayyıldız, SHÇEKspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetinin önemine değindi. Ayyıldız, ‘’Ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığımız SHÇEKspor müsabakasında oynadığımız futbol sonunda hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Bu galibiyetten ve sahada oynan güzel oyun nedeniyle tüm futbolcularımı buradan tebrik ederim’’ ifadelerini kullandı.
Takımının SHÇEK maçında özellikle ikinci yarıda sergilediği performansa övgüler yağdıran başarılı çalıştırıcı, ‘’İkinci yarıda hayalini kurduğum Boğazlıyan Şekerspor'u gördüm. Kazanmak için her şeyi yaptı ve arzuladığımız galibiyete ulaştık. Ama önemli olan sahadaki pozitif görüntümüzdü’’ dedi.

Bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Yenifakılı Gençlikspor maçıyla yakaladıkları çıkışı devam ettireceklerini iddia eden Doğan Ayyıldız, ‘’Takımda taşlar artık yerine oturmaya başladı. Yenifakılı Gençlikspor maçında gerçek Boğazlıyan Şekerspor’u 90 dakika boyunca göstereceğiz. Kulüpteki yönetim, teknik ekip, futbolcu ve taraftar uyumu beni memnun ediyor. Bir takımın başarısı için hep birlikte aile olmak zorundasınız bir birinize bir aile gibi kenetlendiğiniz zaman başarı gelecektir, şuanda Boğazlıyan Şekerspor olarak yönetim, teknik ekip, futbolcu ve taraftarıyla kenetlenmemiz beni heyecanlandırdı’’ şeklinde görüş bildirdi.

Sezona galibiyetle başlayamamalarına rağmen ligdeki ikinci maçlarını kazandıklarını ve favori gösterildiklerinin altını çizen Ayyıldız, ‘’Yaptığımız 2 maçta gördük, zorluk derecesi yüksek maçlar henüz başlamadı ancak favori gösterilmemiz nedeniyle hedefli takım haline geldik, en zor durumda olan biziz. Favori olmanın dezavantajları çok olacak’’ ifadesini kullandı.
Şekerspor Antrenörü Ayyıldız, şunları söyledi:

‘’İyi bir ekibiz, sezon sonuna kadar bunu götürmek istiyoruz. Yönetim çok profesyonel, işini bilen insanlarla çalışıyorum. Bize çok güzel imkanlar sunuldu. Bunun hediyesi onlara şampiyonluk olmalı. SHÇEKspor deplasmanında aldığımız galibiyete şampiyon olmuş gibi sevindik. Geçen sezon ligin ilk 3 maçında sahadan yenilgi ile ayrıldığımızdan dolayı kaybedilen 9 puan neticesinde şampiyonluğu elimizle kaçırmıştık. Ben inanıyorum ki SHÇEKspor deplasmanında kazandığımız 3 puan bizi şampiyonluğa yaklaştırdı, bundan sonra şampiyonluğa ulaşmak adına bu zorlu süreçte düşmeden basamakları tek tek çıkarak zafere ulaşacağız. Ayyıldız, bu hafta sonu oynayacakları Yenifakılı Gençlikspor maçının hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde başlayacaklarını, takımda SHÇEKspor maçında sakatlığı nükseden ve sağ ayağında çatlak şüphesi bulunan Orhan Özbaş dışında eksik oyuncusunun olmadığını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim