Güzel bir müsabaka olduğunu ve iki takımında üç puan için sahaya çıktığını belirten Mehmet Yemenoğlu,

’Sorgun Beledeyispor ile zorlu bir müsabakaya çıktık. Çok güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Bizim takımımız özellikle ilk yarı çok iyi bir oyun sergiledi. Attığımız iki gol sonrasında ligin güçlü ve zirvede yer alan ekibini yenmesini bildik. Bundan sonraki müsabakalarımızı da kazanıp hedefimize emin adımlar ile ilerlemek istiyoruz. Bu sene lig gerçekten çok kaliteli bir lig. Bütün takımlar çok iyi mücadele ediyor.

Biz Yemenoğlu Yozgatspor olarak hiçbir takımı küçümsemiyor. Bütün müsabakalarımıza aynı ciddiyette çıkıyoruz. Bunun meyvelerini de aldığımızı düşünüyorum. Yeni kurulan bir ekip olmamıza karşılık bu zorlu lig maratonunda güzel sonuçlar aldık. Bundan sonra kalan maçlarımızı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz kendimize bir hedef çizdik ve o hedef doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz’’ dedi. 

Sorgun Belediyespor müsabakasında çıkan olaylara da değinen Yemenoğlu, ‘’Ben müsabaka öncesinde oyuncularıma uyarılarda bulundum. Centilmence bir müsabaka geçmesini istedim. Ben bu maç öncesinde de, maç sırasında da, sonrasında da tavrım hep aynıydı. Ben hiçbir şekilde olay çıkmasını istemedim çıkan olayların da önlenmesi noktasında elimden geleni yaptım. Ben kesinlikle oyuncumuz İlhan Özbay’ın gol sonrası yaptığı hareketleri tasnif etmiyorum. Yapmaması gereken bir hareket yaptı’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim