Yozgat Belediyesi Spor Kulübü 2. Başkanı Enver Erkılıç, Pazar günü Yozgat’ta yapılacak 2. Güreş Ligi ikinci hafta müsabakaları için tüm Yozgatlıları davet etti.
İlk haftası Kırıkkale’de yapılan müsabakalardan Yozgat Güreş Takımı’nın başarıyla çıktığını hatırlatan Erkılıç;
“Kırıkkale’deki müsabakalarda güreşçilerimiz 9-0’lık sayı üstünlüğü ile önemli bir başarıya imza attı. Bu başarının ev sahipliğini yaptığımız Pazar günkü müsabakalarda da devam etmesini istiyoruz. Bozok Spor Salonu’nda saat 11.00’de başlayacak müsabakalara tüm Yozgatlıları davet ediyorum. Güreşçilerimize güç verelim, destek olalım” diye konuştu. 

4 İLDE YAPILACAK 
Türk güreşinde rekabetin artırılması ve genç pehlivanların tecrübe kazanması amacıyla kurulan 2. Güreş Ligi'nde heyecan, bu hafta sonu oynanacak maçlar ile devam edecek. Ankara, İzmir, Samsun, Yozgat ve Malatya'da düzenlenecek mücadelelerde mindere çıkacak sporcular, takımlarının grubu zirvede tamamlaması için performans sergileyecek.
Eski alışkanlıklardan uzaklaşarak kaliteli bir lig oluşturduklarını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, fair-play çerçevesinde müsabakalar izlemek istediklerini belirterek mindere çıkacak sporculara başarılar diledi.
2. Güreş Ligi'nde maçların oynanacağı spor salonları şu şekilde:
Serbest Stil (1 Kasım Cumartesi): 11.00 Ankara Yaşar Doğu Spor Salonu, İzmir Gaziemir Spor Salonu
Grekoromen Stil (2 Kasım Pazar): 11.00 Samsun Bafra İlçe Spor Salonu, Yozgat Bozok Spor Salonu, Malatya Atatürk Spor Salonu

Editör: TE Bilişim