Yarın Afyon’da yapılacak olan Süper Lig ikinci etap müsabakalarının hazırlıklarını bugün yapacağı tek antrenman ile tamamlayıp Afyon’a yola çıkacak olan Yozgatspor’da bütün hesaplar çıkacağı 5 müsabakadan en az 4’ünü kazanmak. Daha önce oynadığı 4 karşılaşmadan bir galibiyet, bir beraberlik, iki yenilgi alan kırmızı siyahlı ekip, topladığı  puan ile puan cetvelinde yedinci sırada bulunuyor. 
Büyükler Greko-Romen Süper ligi ikinci turunda toplam 5 müsabakaya çıkacak olan kırmızı siyahlı ekipte tek düşünce galibiyet. Yozgatspor Güreş Antrenörlerinden Mustafa Başar, Afyon’da yarın başlayacak olan ikinci tur müsabakalarında işlerini şansa bırakmak istemediklerini söyledi. İyi bir ekibe sahip olduklarını ve ikinci tur da rakiplerini yenerek puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istediklerinin altını çizen Başer, ‘’Güçlü rakipler ile karşı karşıya geleceğiz. O güçlü rakipleri de yenmek istiyoruz. Bizim amacımız ligde ilk beş takım arasına kalabilmek, ikinci tur müsabakalarının tamamı olmasa da 5 maçın en azından dördünü kazanmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güce sahibiz. 60-66 kilolarda genç ve tecrübesiz sporcularımız var oradan bu oyuncularımız maçı kaybettikleri zaman onların açıklarını kapatmak zor oluyor’’ dedi. 
Yozgatspor yarın başlayacak olan ikinci tur müsabakalarında sırasıyla Ankara M.T.A Spor Kulübü, Bursa Yıldırım Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi, Kasımpaşaspor ve Niğde Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim