Müsabakanın ilk yarısında Sorgun Belediyespor rakibine göre daha üstün oynayan taraftı. 
2. dakikada gelişen Sorgun Belediyespor atağında Serdar’ın soldan ortasını defans uzaklaştırdı.
4. dakikada Necmi’nin ceza sahası dışından sert şutu az farkla auta çıktı. 
5. dakikada Sorgun Belediyespor kontra atağında ceza sahasına doldurulan topu Uche göğsüyle yumuşattı ceza sahası dışından voleyle topa sert vurdu meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0
8. dakikada defanstan kaptığı topla ceza sahasına hareketlenen Uche’nin kale önüne çevirdiği topu Kazan Belediyespor kaleci güçlükle çeldi. 
9. dakikada ev sahibi takım atağında Abdullah ceza sahasına girerken vurmak istedi Eray topa müdahale ederek kornere attı. 
12. dakikada gelişen Kazan Belediyespor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Mustafa sert ve düzgün bir vuruşla skoru eşitledi: 1-1
14. dakikada Erberk ceza sahasına girerken şutunu çekti top yandan az farkla auta gitti. 
16. dakikada Necmi’nin ara pasında topla buluşan Uche, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek kendinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 1-2
20. dakikada Abdullah ceza sahası dışından çok sert ve düzgün vurdu bu meşin yuvarlak bir kez daha filelerle buluştu: 2-2
28. dakikada Serhat Göçen kaleyi görünce vurdu top az farkla auta gitti.
30. dakikada Erberg’in uzaktan sert şutu direktön döndü. 
32. dakikada Mehmet Ali ceza sahasına girerken vurdu top az farkla aut. 
34. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Necmi Kazan Belediyesporlu iki oyuncuyu geçtikten sonra yerden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-3
40. dakikada Mustafa defansın arkasına atılan topla buluştu, ceza sahasına girerken çok kötü bir orta yaptı Kazan mutlak golden oldu. 
43. dakikada Uche defanstan kaptığı topla ceza sahasına girdi altı pasa kesti Necmi topa yetişemeyince Sorgun Belediyespor mutlak golden oldu. 
45. dakikada Yasin aldığı topla ceza sahasına girdi. Şutunda defans kornere çeldi. Kornerden gelen top ceza sahası içerisinde karambol yarattı. Defans tekrar kornere çeldi. 
Müsabakanın ilk yarısı Sorgun Belediyespor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıda evsahibi takım Kazan Belediyespor daha atak bir görüntü ortaya koydu. 
55. dakikada Sinan vurdu top defanstan kornere gitti. 
56. dakikada topla buluşan Erberg topu filelere gönderdi anca ofsayt gerekçesi ile gol geçerli sayılmadı.
60. dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu Halil İbrahim kullandı kaleye giden topu kaleci güçlükle çeldi. 
66. dakikada kullanılan korner vuruşunda topla buluşan Erberg bekletmeden gelişine vurdu top filelerle buluştu: 3-3
75. dakikada defansın uzaklaştırdığı topla buluşan Mustafa ceza sahasına girdi attığı şutu kaleci Ali uzaklaştırdı. 
85. dakikada Mustafa’nın uzaktan şutunu kaleci Ali çeldi Eray kafayla kornere attı. 
88. dakikada Mustafa vurdu defans topu kornere attı. Kornerden gelen topu defans çıkardı yarı sahada Emrullah topla buluştu attığı pasla ceza sahası dışında Mehmet’i buluşturdu bu oyuncu kötü bir vuruşla topu auta attı.
90. dakikada Burak ceza sahasına girdiği anda şutunu çıkardı top kalecide kaldı.
Müsabakada başka gol olmayınca iki takımda birer puan aldı. 

Editör: TE Bilişim