Geçen sezon başında Yimpaş Yozgatspor’a transfer olan ve oynadığı bütün müsabakalarda takımın ayakta kalan nadir isimlerinden biri olan ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Yimpaş Yozgatspor’un kaptanı Gökhan Solak Spor Toto İkinci Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile anlaştı.
Yimpaş Yozgatspor’un küme düşmesinin ardından tek taraflı olarak sözleşmesini fesheden ve uzun zamandır boşta olan tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan Solak, yeni sezonda Tavşanlı Linyitspor’un başarısı için ter dökeceğini söyledi.
Gökhan Solak, Küçükyalı Yelkenspor’da amatör olarak futbol hayatına başladı. Daha sonra Ankaragücü alt yapısına transfer olan tecrübeli oyuncu iki sezon Ankaragücü alt yapısında forma giydikten sonra A takıma yükselerek profesyonel olarak Ankaragücü’ne imza attı. Daha sonra Kızılcahamam Belediyespor’a transfer olan Gökhan Solak Divriğispor, Arsinspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Konya Anadolu Selçukluspor, tekrar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakırspor, Kızılcahamamspor, Eyüpspor, Batman Petrolspor ve son olarak ta Yimpaş Yozgatspor formasını giydi. PTT Birinci Lig’inde 50 müsabakaya çıkan Gökhan Solak, Spor Toto İkinci Lig’inde 58, Spor Toto Üçüncü Lig’inde 75 müsabakaya çıktı.

Editör: TE Bilişim