Kayseri Yolspor müsabakasına iddialı hazırlandıklarını dile getiren başarılı oyuncu, ‘’Teknik direktörümüzün bana görev vermesi durumunda sahaya çıkacağım ve en iyi oynumu oynayacağım.  Takımımın kazanması için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben kendime güveniyorum ve bu müsabakada dediğim gibi teknik ekip bana görev verirse rakibe mutlaka bir gol atacağım’’ dedi. 
Ligin ilk dönemine iyi başlamalarına karşılık daha sonra inişli çıkışlı grafikler çizdiklerini, son üç haftada ise hiç beklemedikleri ve istemedikleri sonuçlar aldıklarına vurgu yapan Gökhan Dereli, ‘’Ligin ikinci yarısı başladı. İlk hafta rakibimizin ligden çekilmesinden dolayı, ikinci hafta ise bay olmamızdan dolayı iki haftadır maç yapmıyoruz. İki haftalık aradan sonra Kayseri Yolspor ile kendi sahamızda, seyircimiz karşısında oynayacağız. Bu müsabakada çok iyi mücadele edip rakibimiz Yozgat’tan eli boş göndereceğiz. Bizler buna inandık ve ben de bu müsabakada rakibe golümü atacağım. Ligin ikinci yarısının daha farklı geçeceğine inanıyorum.

İlk yarıda yaptığımız hataları yapmayacağız ve bütün müsabakalarımızı kazanacağız. Buna hepimiz inandık. Altındağ Belediyespor ile Zara Belediyespor takımları ile aramızdaki puan farkı üç puanlık sistemde kapanmayacak bir fark değil. Biz Yozgatspor olarak bütün müsabakalarımızı kazanalım, rakiplerimiz mutlaka puan kaybedeceklerdir. Yozgatspor taraftarı bizlere güvensin, biz takım olarak şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Bunu yaparkende taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Bu haftaki Kayseri Yolspor müsabakasında da taraftarımızın desteğini bekliyoruz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim