Farklı illerden ferdi sporcuların yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının da katıldığı yarışmaya Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinden hiçbir sporcunun katılım göstermemesi gözlerden kaçmadı.
Pazar günü Çamlık’ta gerçekleşen Dağ Bisikleti Şampiyonası’na  ev sahipliği yapan Yozgat, şampiyonada en az sporcuyla temsil edildi. Ferdi sporcuların dışında Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yarışmaya herhangi bir sporcunun katılım göstermesi Yozgat’ın spor ve sportif faaliyetlerde içinde bulunduğu durumu da ortaya koydu.
Yapılan yarışmaya Yalova, Samsun, Malatya, Ankara, Kütahya ve Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden bisiklet sporcuları katılım gösterip, yarışmada bir kısmı derece elde ederken Yozgat’ın kulüp ve kurum bazında tek bir sporcusu dahi yarışmada yer almadı.  Yozgat’ın ev sahipliği yaptığı yarışmada Yozgat’ı temsilen ferdi sporcular Abdullah Torun, Yalçın Biçer, Behçet Korkmazyiğit, Ertuğrul Yaşe ve Ahmet Yılmaz zorlu parkurda mücadele etti. Ferdi sporcularımız yarışmada parkuru tamamlayamamalarına karşılık, Yozgat’ı  en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı.

Editör: TE Bilişim