Dündar, “Hafta sonu kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Oyuncularımızla sezon başından önce de bu sezonun bizim için inşallah yeniden doğum, yeniden ayağa kalkış ve ondan sonra da güzel bir gelecek hazırlayacağını konuşmuştuk. Geçen sezonu da değerlendirerek bu sezon yükselişimiz başlayacaktı. İnşallah bu hafta ki karşılaşmada da ortaya iyi bir mücadele koyacağız, iyi futbol oynayacağız ve bu maçı kazanarak bundan sonraki gelecek güzel günlerinde başlangıcını yapmış olacağız’’ dedi. 
Oyuncularına yürekten inandığını ve taraftarın 90 dakika sürecek desteğini beklediklerini belirten Dündar, ‘’Takımımıza ve oyuncularımıza yürekten inanıyorum, onlara sonuna kadar güveniyorum. Onlarda giydikleri formanın kıymetini ve değerini biliyorlar. Bunun hakkını verecekler. Sorumluluk sahibi insanlar gibi davranacaklar ve Pazar günü iyi bir mücadele ile iyi bir futbol ile camiaya, taraftarımıza güzel bir galibiyet armağan edecekler. Ben buna yürekten inanıyorum. Tabii bu zorlu, bizim için bu kadar önemli olan karşılaşmada taraftarımızın da bize maçın başlangıç düdüğünden, bitiş düdüğüne kadar gönülden destek vermesini istiyorum. O konuda da en ufak bir endişem yok. Taraftarımızda bu hafta sonu sorumluluk alacak ve takımlarına ekstra güç sağlayacak ortamı ve atmosferi oluşturacaklar. Pazar gününden çok umutluyum. İnşallah bizim için güzel bir gün olacak, güzel bir karşılaşma olacak ve Şefaatli Belediyespor’un yükselişi Gençlerbirliği maçıyla ve sonrasında devam edecek. Bu konuda tabii yönetimimizde sorumluluk aldı. Bu konuda da şunu görüyoruz; herkes bu işe sahip çıkmış durumda ve inşallah Şefaatli Belediyespor’u temsil eden her grup halkından camiasına, taraftarından yönetimine, yönetiminden futbolcusuna herkes olayın ciddiyetinin farkında sorumluluk almış durumda orada olacak. İnşallah herkesin bu iyi niyetinin çok güzel bir şekilde bize döneceğine yürekten inanıyorum’’ şeklinde konuştu.
Şefaatli Belediyespor Defans oyuncularından Serkan Kılıç ise ‘’Biz beklentileri biliyoruz. Maçı kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Maça hazırlanırken her  zaman rakibi nasıl zorlayabilirsin, nasıl gol atabilirsin diye düşünüyoruz. Her seferinde de biz bunun üzerine çalışırız. Takım halinde hareket edip, her topu kovalayıp, derinliği görebilirsek, her rakibimizi zor duruma düşürürüz. Bizim hedefimiz bu. İşimizin çok zor olduğunun farkındayız ancak ufacık bir umut olsa bile biz bunun peşinden gideriz, sonuna kadar’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim