Geçen sezon başında yapılan yönetim değişikliği sonrasında Anadolu Güvenlik sahiplerinden Tahir Ersöz almıştı. Geçen sezon iyi bir takım oluşturup zirveyi hedefleyen Yozgat Gençlerbirliği ligde umduğunu bulamamıştı. Bir yıl aradan sonra geçtiğimiz haftalarda kulübün eski başkanı Lütvi Kara takımı yeniden devralarak takımını yeni sezonda şampiyon yapmak istiyor.
Yozgat Gençlerbirliği kulüp başkanı Lütvi Kara, bir yıl aradan sonra tekrar başkanlığını yapacağı Yozgat Gençlerbirliği takımını bu sene Birinci Amatör Kümenin en güçlü takımı haline getireceğini söyledi. Son birkaç yıldır Birinci Amatör Kümede mücadele eden takımlarını olduğu gibi muhafaza edeceklerini dile getiren Kara, ‘’Oturmuş bir kadromuz var bu kadromuza ek olarak askere gitmeden önce Birinci Amatör Kümede 37 gol atarak gol kralı olan oyuncumuz Mustafa Yarar arkadaşımız askerliğini tamamlıyor ve bu sezon tekrar takımındaki yerini alacak. Ayrıca mevcut kadromuza iki oyuncu daha takviye ederek takımımızı daha da güçlendireceğiz’’ dedi.
Yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğuna vurgu yapan Kara, ‘’Şampiyonluğa ulaşacak güce ve takıma sahibim. Ligin en genç ve yetenekli oyuncuları yıllardır benim takımımda oynuyor. Birkaç yıldır bu genç oyuncularım ligde tecrübe kazandı. Şimdi bu oyuncularımız kazandıkları bu tecrübe ile takımımızı şampiyon yapacaklardır. Buna ben inanıyorum. Hatta iyi bir hava yakalarsak Bölgesel Amatör Lig’e bile yükselebiliriz. Takımımızda Antrenörlüğü yine Osman Karameşe yaparken, yardımcılığını ise Salih Yeşilkayalı yapacak. Salih arkadaşımız takımın her şeyiyle ilgilenecek. Ben inanıyorum ki uzun zamandır Birinci Amatör Kümede özlemini duyduğumuz şampiyonluğa ulaşırız. Hedefimiz sadece Birinci Amatör Kümede şampiyon olmak değil tabi ki, ayrıcı alt yapı faaliyetlerinde de her sene olduğu gibi bu senede de iddialıyız. Yozgat şampiyonluğunu kimseye bırakmaya niyetimiz yok. Birkaç yıldır alt yapı müsabakalarında şampiyon olan ekibimiz bu sene de şampiyon olacaktır ve bu sefer gruplarda da başarılı bir grafik çizecektir. Bu sene biz Yozgat Gençlerbirliği takımı olarak futbolun bütün dallarında hedefi olan bir takım olarak mücadele edeceğiz ve sezon sonunda da bütün dallarda hedefine ulaşmış bir Yozgat Gençlerbirliği göreceğiz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim