İki grupta tek devreli lig usulü ile oynanan karşılaşmalar pazar günü grup birincilerinin oynayacağı final maçı ile tamamlanacak. Günün ilk karşılaşmasında A grubuna dahil maçta Çorum Ulukavakspor takımı, rakibi Ankara Çayyoluspor takımını 2-0 yendi. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın 55'inci dakikasında gelişen atakta Ankara ekibinin kalecisi kırmızı kart gördü. Kazanılan penaltı ile 1-0 öne geçen Çorum temsilcisi, daha sonra bulduğu golle sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Bu grupta Kayseri Şekerspor takımı günü dinlenerek geçirdi.
B grubuna dahil maçta ise Ankara Altındağ Belediyespor ile MKE Kırıkkalespor takımları karşılaştı. Maça hızlı başlayan Ankara temsilcisinin atağında ceza sahası içerisinde defansın yaptığı müdahalede hakem penaltı noktasını gösterdi. Altındağ takımı kazandığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Ankara temsilcisi ikinci golü de bularak, skoru 2-0 yaptı. Maçın uzatma dakikalarında futbolcular arasında yaşanılan gerginlik sonucunda her iki takımdan birer futbolcu kırmızı kart gördü. Maç 2-0 Ankara ekibinin üstünlüğü ile tamamlandı.
İKİ OYUNCU HASTANELİK

Yozgat Bozok Stadında oynanan U19 Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakalarında iki oyuncu sakatlanarak, Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Günün ilk karşılaşmasında Çorum Ulukavakspor'dan İbrahim Tekmen, günün ikinci karşılaşmasında ise Altındağ Belediyespor'dan Yusuf Tansel rakipleriyle girdikleri ikili mücadele sakatlandı. Her iki futbolcuya önce sahada müdahale yapıldı, sonrasında ise ambulansla Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi

Editör: TE Bilişim