İkinci yarının açılış maçında karşı karşıya gelen Geençlerbirliği ve Çayıralan Belediyespor takımları karşılaşmaya ikinci yarıya galibiyetle başlama parolası ile çıksada gülen ekip Çayıralan Belediyespor oldu.
    Karşılaşmaya hızlı başlayan ekip Gençlerbirliği oldu. Kanatlardan yaptığı hızı çıkışlarla rakiplerinin korkulu rüyası olan ekip ilk yarıda sahayı rakibine dar etti. Rakibine fazla oyun alanı bırakmayan Gençlerbirliği takımı ilk yarıyı 1-0 galip bitirdi.
45’ TE GALİP, 90’ DA
BERABERE, UZATMADA MAĞLUP
    İkinci yarı sahaya 1-0 önde  giren Gençlerbirliği ikinci yarıda Hakan’ın ayağından bulhduğu aşırtma golle farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında kalesinde gördüğü golle rehavete düşen ev sahibi ekip daha sonra penaltıdan gördüğü golle rakibine beraberlik şansını verdi.
    Karşılaşmada normal süreye duruklamalar nedeni ile en az altı dakika eklenen karşılaşmada Gençlerbirliği takımı 90+5” te kalesinde gördüğü golle maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.
HAKEME TEPKİ BÜYÜKTÜ
    Çok fazla düdük sesinin duyulduğu ve itirazların fazla olduğu karşılaşmada oyuncular verilen yanlış kararlardan dolayı karşılaşmanın hakemlerine itirazda bulundu. Kırmızı kartında görüldüğü karşılaşma esnasında ve sonrasında karşılaşmanın hakemleri itirazlara maruz kaldı.
KARŞILAŞMADA YİNE
AMBULANS YOKTU
    Sert geçen karşılaşmada sakatlanan futbolculara yetişmekte güçlük çeken bayan sağlık görevlisinin futbol müsabakalarına göre yetersiz olduğunu düşünün takım oyuncuları ve yöneticileri ambulansın olmayışından dolayı da sitem ettiler. Daha önce kros müsabakalarında da ambulansın olmayışı dikkatleri çekerken Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Hasan Bağçeci, sağlık bakanlığının yayınladığı genelge gereği ambulans görevlendirmesinin yapılmadığını söylemişti.
    Bu genelgenin Türkiye genelinde uygulandığını söyleyen Bağçeci; “Bu genelge doğrultusunda spor faaliyetlerine araç görevlendiremeyecekleri, görevlendirme istenmesi halinde saatliğinin 128 TL olduğunu söylediler. Bunu aşabilmenin tek yolunun müsabakada bir şey olduğunda sağlık personeli var görevlendiriliyor.
    Araç konusunda da hemen 112’yi talip ettiğimiz takdirde göndereceklerini söylediler. Bunun çıkar yolunun, bütün illerde de aynı sıkıntının olduğu söylendiği için çözüm yolu yok” dedi.
Editör: TE Bilişim