Dernek binasında yapılan genel kurula Yozgat Cadde Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Şahin de katıldı.
Yapılan genel kurul toplantısı sonrasında Seyit Küçükkaradoğan başkan seçilirken, Talip Orhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Yahya Akdeniz Sekreter, Mehmet Küçükkaradoğan Sayman ve Salih Arslan ise üye olarak belirlendi.
Genel kurul sonrasında konuşan Genç Sorgunlular Taraftarlar Derneği Başkanı Seyit Küçükkaradoğan, Sorgun Belediyespor taraftarları olarak toplanıp bir dernek kurduklarını ve bu derneğin ilk genel kurulunu yaptıklarını söyledi. Sorgun Belediyespor’a gönül veren taraftarların kendisini başkan seçmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Küçükkaradoğan, ‘’Bizler Sorgun Belediyespor taraftarları olarak takımımızın başarısı için üzerimize düşen görevi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.
Yaptıkları ilk genel kurulda kendilerini yalnız bırakmayan Yozgat Cadde Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Şahin’e de teşekkür eden Küçükkaradoğan, ‘’Yıllardır Yimpaş Yozgatspor’un iyi gününde, kötü gününde yanında olan, takımlarını destekleyen başkanımız Bahadır Şahin ilk genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmamıştır. Kendisine yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim