Önceki gün Yozgat'tan Erzurum'a geçen kırmızı siyahlı ekip, günü hafif ter idmanı yaparak geçirdi. Daha sonra kaldıkları otelde dinlenmeye alındı.
Teknik direktör Şenol Kaba, ilk yarının son maçında deplasmanda karşılaşacakları Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un iyi bir ekip olduğunu, ancak kendilerinin puana daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu bildirdi. Bu nedenle, Erzurum deplasmanında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunun altını çizen teknik direktör Şenol Kaba, ''İstediğimizi alabilecek güçteyiz. Moral bozukluğunu, maç kazanamama stresini üzerimizden az da olsa attık. Erzurum deplasmanından alacağımız galibiyet bizi rahatlatacaktır. İkinci yarı hazırlıklarımızın bu rahat, stressiz ortamda yapmamıza vesile olacaktır'' dedi.
FUTBOLCULAR UMUTLU
Yimpaş Yozgatspor'lu futbolcular, Erzurum deplasmanından puanla döneceklerini söyledi. Kırmızı siyahlı ekibin futbolcuları, Mardinspor karşısında aldıkları galibiyet sonrasında haftayı en iyi şekilde değerlendirip, çalıştıklarını, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, puan cetvelinde üst sıralara çıkarak, ilk yarıyı kapatacaklarını söylediler. Lig'de beklemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını ve bunun sonucunda da ciddi bir strese girdiklerinin altını çizen futbolcular, bu stresli haftalarda da istedikleri oynu sahaya yansıtamayıp, istedikleri sonuçları alamayınca stresin her hafta katlanarak devam ettiğini bildirdiler. Futbolcular, devre arasında yapacakları çalışmayla ikinci yarıda başarılı olacaklarını sözlerine eklediler.
Editör: TE Bilişim