Teknik Direktör Alaaddin Demirözü yaptığı açıklamada ilk yarının tamamlanmasına iki hafta kaldığını, bu iki haftayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini ve acilen bir galibiyete ihtiyaç olduğunu belirtti.
    Demirözü açıklamasında şöyle konuştu: “Bir yandan kalan maçlar için hazırlık yaparken diğer yandan da transfer anlamında ikinci yarı için hazırlık yapıyoruz. İkinci yarıya umutlu bir şekide başlayabilmemiz için kalan iki maçtan puanlar çıkarmamız lazım.  Bilindiği üzere bu haftayı BAY, yani karşılaşmasız geçtik. Bu süreyi iyi değerlendirdik, iyi çalıştık ve takım olarak daha iyi durumda. İyiyiz iyiyiz diyoruz ama herşeyin üzerine acilen bir galibiyet gerekiyor. İkinci yarı öncesinde bir galibiyete çok ihtiyacımız var. Moral açısından ihtiyacımız var, puan açısından ihtiyacımız var. Ayrıca bu galibiyet takımı ateşleyecek ve kamçılayacak. Bu ihtiyacı da inşallah Darıca karşısında gidereceğiz.
    Darıca grubumuzun vasat takımlarından birisi, aslında grupta bulunan takımların hepsi de birbirini yenecek güçtedir.” dedi.
Editör: TE Bilişim