Yaşadığı kötü gidişin ardından Teknik Direktör değişikliği ile kendi evinde galibiyet arayan Yimpaş Yozgatspor yine bekleneni veremedi.

            Sezon başından bu tarafa kötü gidişin sebebini arayan, bu nedenle birçok oyucusuyla ve teknik adamlarla yolunu ayıran Yimpaş Yozgatspor yine şeytanın bacağını kıramadı. Karşılaşmaya Erdim. Gökhan ve Hasansız çıkan Yimpaş Yozgatspor golü Sinan, doğan ve stoper İbrahim’le arasa da yine başarılı olamadı. Karşılaşmanın henüz beşinci dakikasında geriye düşen Yimpaş Yozgatspor ikinci yarıya iyi başlasa da kalesinde gördüğü iki gole de engel olamadı. Karşılaşmayı kendi evinde 0–3 kaybeden futbolcuların üzüntüleri yüzlerinden belli oluyordu.

Taraftar Mutsuz

            Takımlarını her maçta desteklemek için tribünleri dolduran cefakar taraftarlar artık galibiyeti görmek istediklerini sosyal paylaşım sitelerinde paylaştıkları yazılarla ifade ediyorlar. Sezon başından bu tarafa doya doya sevinemediklerini söyleyen taraftarlar iyi gününde de kötü gününde de destek olduğumuz takım için ardık mutlu olmak istiyoruz diyorlar. Altınordu karşılaşmasında da takımlarını sürekli destekleyen taraftarlar beklenmedik mağlubiyetten dolayı üzüldüklerini ve bunun kendilerini yıldırmayacağını, yine Yozgatspor’u destekleyeceklerini de internet üzerinden paylaştılar.

Editör: TE Bilişim