Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek olan Yozgatspor 1959 FK’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı siyahlı takımın çiçeği burnunda teknik direktörü Memduh Fidan, geçen sezonun maç kasetlerini izleyerek takım hakkında genel bilgi ve yeni sezonda kalması düşünülen futbolcular hakkında bilgi sahibi oluyor.

İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR
Teknik Direktör Memduh Fidan, Yozgatspor’un bu ligi haketmediğine vurgu yaparak geçen sezon yaşanan sorunların tekrarlanmaması için kritik notlar alıyor.
Tecrübeli teknik adam, kendisine verilen maç kasetlerini tekrar tekrar izlediğinin altını çizerek, “Yozgatspor, ligi ilk sırada bitiren Altındağ Belediyespor ile başa baş mücadele etmiş bir ekip. Üstün olduğu taraflar var. Ancak saha içerisinde ki uyumsuzluklar nedeniyle sıkıntılar yaşanmış” dedi.
Takımın genel karakteristlik özelliğinin saha içerisinde kendisini belli ettiğini vurgulayan Fidan öncelikle saha içerisini çözmeleri gerektiğine dikkat çekti.
TAKIM OLACAĞIZ

Fidan, başarının temel unsurunun birlik ve beraberliğin getirdiği takım olma şuurunun olduğuna değinerek, Yozgatspor’un takım olacağını belirtti.
Futbolun takım oyunu olduğunu aktaran Fidan, “Kalecisinden ileri uçtaki oyuncuya kadar saha içerisindeki her futbolcunun bütünlük içerisinde olması gerekiyor. Yeni sezonda Yozgatspor’da oynatmayı planladığımız ve üzerinde çalışacağımız sistem bu şekilde olacak. Bu sistemin işlemesi için de oyuncu profillerinin uygun olması gerekiyor. Yozgatspor formasını giymeyi hakeden ve Yozgatspor’u başarıya götürecek, takımın bir parçası olmayı benimseyecek oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz” diye konuştu.
Mevcut kadro içerisinde kalacak oyuncuları netleştireceklerini dile getiren Fidan, aceleci olmayacaklarını kaydetti.

GELMEK İSTEYEN ÇOK AMA..
Yeni sezon için transfer listelerinin hazır olduğunu vurgulayan Fidan, iç transferi tamamlamadan dış transfere yönelmeyeceklerini söyledi. Yozgatspor forması giymek isteyen oyuncuların fazla olduğunu belirten Fidan, ancak yüksek rakamların istenildiğini ifade etti.
Takım içerisindeki dengeleri korumayacaklarının altını çizen Fidan, birlik, beraberlik ve arkadaşlık ortamının oluştuğu, saha içerisinde mücadele eden, savaşan ve rakibini ısıran bir Yozgatspor oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim