Akdağmadenispor, konuk ettiği Yerköy Bağlarbaşı Köselispor karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine karşın kısa sürede toparlanıp, maçtan 5-2 galip ayrıldı.

Düşme potasını yakından ilgilendiren ve haftanın derbi maçı olarak nitelendirilen Çekerek Belediyespor ile Yozgat SHÇEKspor arasındaki maç konuk takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçtan 3-0 galibiyetle ayrılan Yozgat SHÇEkspor, puanını 15’e çıkartırken, rakibi Çekerek Belediyespor’u düşme bölgesinde bıraktı. Düşme hattında kurtulmaya çalışan Çayıralan Esnafspor ise takım kurmakta zorlandı.

Sarıkaya deplasmanına 9 futbolcu ile gelen Çayıralan Esnafspor, sahada sakatlıklar nedeniyle 6 kişi kaldı. Sarıkaya Belediyespor’un 3-0 önde iken, Çayıralan Esnafspor’un sahada yeterli oyuncu bulunduramaması üzerine hakem maçı tatil etti.

Maçı Sarıkaya Belediyespor hükmen 3-0 kazanmış oldu. Böylece Çekerek Belediyespor ile Çayıralan Esnafspor 11’şer puanla puan cetvelinin son sırasında kaldı. Sorgun Belediyespor-Sorgun Gençlikspor maçı ise hafta içerisinde oynanacak
Editör: TE Bilişim