Ligin üçüncü haftasında oynanması gereken ancak, Ankara’da gerçekleşen bombalı terör saldırısın sonrasında alınan 3 günlük milli yas nedeniyle ertelenen Yozgatspor 1959 FK, Hacılar Erciyesspor müsabakası bu gün Yozgat Bozok Stadında saat 13.30’da oynanacak. 

Yozgatspor 1959 FK, bu müsabaka için bütün hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu. 

Yozgatspor 1959 FK teknik direktörü Tahir Çopur, ligin üçüncü haftasında oynanması gereken ancak milli yas nedeniyle ertelenen Hacılar Erciyesspor müsabakasının bu gün oynanacağını ve bu zorlu maça tüm Yozgatspor taraftarlarını davet ettiğini söyledi.

Yoğun bir müsabaka haftasına girdiklerini hatırlatan tecrübeli teknik adam,

‘’Bu yoğun maç haftasının ilkinde hafta sonu deplasmanda Sivas temsilcisi Yıldızeli Birlikspor’u güzel bir oyun sonrasında 2-1 yenerek üç puan almasını başardık. Bu günde Kayseri temsilcisi Hacılar Erciyesspor’u konuk edeceğiz. Bu müsabaka hazırlıklarına ara vermeden başlamıştık. İki günlük bir hazırlık döneminin ardından bu gün zorlu bir müsabaka çıkacağız. Hacılar Erciyesspor’u da yenerek bu haftanın ikinci galibiyetini almak istiyoruz. Güçlü rakibimizi kendi evimizde yenmemiz Kazan Belediyespor’un da puan kaybetmesi durumunda liderlik koltuğuna oturacağız. Pazar günü her şey bizim istediğimiz gibi gitti. İnşallah bu günde her şey bizim istediğimiz gibi olur. Oyuncularımızın moralleri yerinde bu müsabakaya her şekilde hazırlar. Hacılar Erciyesspor’u yenip, Pazar günü konuk edeceğimiz bizim gibi zirve mücadelesi veren Yeni Altındağ Belediyespor maçına moralli çıkmanın hesaplarını yapıyoruz. Yıldızeli Birlikspor müsabakası öncesinde bir haftada oynayacağımız 3 müsabakadan 9 puan beklediğimi söylemiştim. Bu 9 puanı almamız durumunda da liderlik koltuğuna oturacağımıza inanıyorum. Bu gün taraftarlarımızın da desteği ile güçlü rakibimizi kendi sahamızda yenip Pazar gününe hem avantajlı hem de moralli çıkmak istiyoruz. Bu gün sahaya süreceğim oyuncularım doksan dakika boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum ve bu müsabakadan da üç puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim