Antrenmandaki hırsı ve mücadeleci yapısıyla ilerlemiş yaşına rağmen birçok oyuncuya taş çıkaran Namlı, Kayseri Yolspor maçında sergilediği futbol ile taraftarın gönlüne girerken şampiyonluk yolunda ise ne kadar faydalı olacağını kanıtladı. 

Yıllarını futbola veren Erhan Namlı’nın sergilediği performans ve mücadeleci yapısıyla saygı gösterilmesi gereken bir futbolcu olduğunu dile getiren Çopur: “Erhan Namlı, Yozgatspor’a gelmeden önce pasif bir kamp dönemi geçirmiş. Erhan’a haksızlık etmemeliyiz. 41 yaşında yıllarını futbola vermiş herkesin saygı göstermesi gereken bir oyuncu. Biz Erhan’ı nasıl kullanacağımızı çok iyi tespit etmeliyiz. Yoksa Erhan’dan faydalı olacağız derken bu sefer verim bile alamayız.” dedi. 

Erhan Namlı’nın iyi duruma gelmesi yanındaki oyuncuların performansıyla alakalı olduğunu ifade eden Çopur: “ Erhan Namlı’nın yanında oynayan oyuncular ona destek vermezse Erhan bu takımı bir yerlere taşıyabilecek pozisyonda olan bir oyuncu olmaz. Erhan’ın yanındaki oyuncular onu diri kılmak, desteklemek mecburiyetindeler. Kayseri Yolspor maçında Erhan’ı ilk 11’de de başlatabilirimdim ama fiziksel olarak hazır olmamasından ve diğer 10 maçlık periyodu da düşündüğümüz için ikinci yarı oyuna sürdüm. Belki de bu hafta Erhan 15 dakika daha fazla oynayacak önemli maçlara ise belki de 90 dakika forma giyecek. Onun tecrübesinden faydalanmalıyız.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim