Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor’da, deplasmanda oynadığı Tokat Erbaaspor maçında ki tatsız olaylar konuşuluyor.

            Bölgesel Amatör Ligi 4.grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor deplasmanda oynadığı Tokat Erbaaspor maçında tatsız olaylar yaşandı. 3 bin taraftarın izlediği maçta Sorgunsporlu futbolcu Yücel Karaarslan’a tribünlerden ağza alınmayacak cinsten küfürler yağdı.

            Hep bir ağızdan maç boyunca küfür eden tribünlere hiç bir şekilde uyarı anonsunun yapılmaması dikkatleri çekerken, maçın son 25 dakikasını tamamen Erbaaspor yarı alanında oynayan Sorgun Belediyespor’ un atakları soğutmak için tribünler top toplayan çocuklardan aldıkları topları oyun devam ederken ardı ardına sahaya atarak oyunun akışını değiştirmeyi de başardı.

            Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Yücel Karaarslan’a saldıran Erbaaspor Yöneticilerini ise güvenlik güçleri müdahale ederek durdurdu. İlk maçta Sorgun’da oynanan karşılaşmada Erbaaspor’u iyi bir şekilde ağırlayan Sorgun Belediyespor, komşudan hiç beklemediği bir tavırla karşılandı.

            Hem saha içinde hem de saha dışında yaşanan olaylarla Erbaaspor yöneticilerinin ve taraftarlarının kalitesini belli ettiğini söyleyen Sorgunspor taraftarları,“ Biz gelen takımlara ve taraftarlarına gereken misafirperverliğimizi gösteriyoruz. Fakat komşumuz dediğimiz Erbaa bize beklediğimizi göstermedi” dediler.

Editör: TE Bilişim