Son yıllarda adeta kaderine terk edilen Yozgatspor’un yeniden hayata dönmesi gerektiğini ve bunu yapmaya güçlerinin yeteceğini ifade eden Yozgatspor Kulübü As Başkanı Mehmet Kıymazarslan; “Artık herkes gururla Yozgatsporluyuz diyecek“ dedi.

            Geçtiğimiz sezonun son dönemlerinde Yozgatspor yönetimini devralan ve kötü gidişatı düzelterek takımın ligde kalmasını sağlayan Yozgatspor Kulübü As Başkanı Mehmet Kıymazarslan, kulübü devraldıkları günden bu tarafa neler yaşandıklarını, ne zorluklarla karşılaştıklarını ve hedeflerinin ne olduğunu İleri Gazetesi ile paylaştı.

            “Yönetimi devraldıktan sonra Yozgat Valisi, Belediye Başkanı, Emniyet müdürümüz ve Yimpaş Holding Genel Başkanı Dursun Uyar harici hiç bir sivil toplum örgütünden destek görmedik” diyen Kıymazarslan; “Zaten maddi destek bekleyerek bu takımı almadık veya birilerine güvenerek bu yola çıkmadık. Biliyoruz ki takıma sahip çıkılmış olunsaydı bu noktalarda olmazdı. Biz dağılmış bir Yozgatspor’u toparlayıcı ve birleştirici olmak adına aldık. Yaşadıklarımız bize bu takımın dostundan çok düşmanı olduğunu bu takımın ligden düşmesi için birçok değişik mücadelelere girildiğini gördük ve tabii ki buna da çok üzüldük. Bizim yaşantımız boyunca hep hedeflerimiz başarı olmuştur” dedi.

            Kıymazarslan şöyle konuştu; “Başarının adı da Yozgatspor olunca, tek amacımız  bu takımı en iyi yerlere getirmek olacaktır.  Bunun içinde memleketteki büyüklerimizin kardeşlerimizin manevi desteğine ihtiyaç duyacağız. Elbette ki başarı tek taraflı değildir bu yolda şehrin desteği çok önemlidir. Başarı şehrin başarısızlıkta tamamıyla bizimdir. Başkanımız Halil İbrahim Yılmaz ile birlikte iyi bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum. İlk işimiz teknik ekip oldu onu da yine Yozgat’ın bir evladı olan bizimde sevdiğimiz ve güvendiğimiz bir kardeşimiz olan Polat Öskan’dan yana kullandık. İlk gösterdiği performansı ile bizi mahcup etmedi ve kendisini de herkese kanıtlamış oldu.         

            Herkesin küme düşer dediği takımla biz play-off oynayan takımlarla başa baş, hatta daha iyi mücadele ederek puanlar aldık şimdilerde ise hiç ara vermeden yeni sezonda şampiyonluğa yürüyeceğimiz takımımızı kurmaya başladık. Şuanda kulüp binamızda yoğun bir bakım çalışması söz konusu ve kulüp binamızı adeta lüks bir otel durumuna getiriyoruz. Artık buraya gelen futbolcular kafalarında ki acabaları kaldıracak. Yozgatspor’da oynamak için can atacak konuma gelecektirler.Bizim bir hayalimiz var. Bunu gerçekleştirmek için canla başla mücadele edeceğiz ve hayali gerçeğe dönüştüreceğiz. Kader ortaklığı ettiğimiz Başkanımız Halil İbrahim Yılmaz ve yoğun işlerine rağmen takımdan desteklerini hiç esirgemeyen kardeşlerine sonsuz teşekkür ediyorum.

            İnanarak baş koyduğumuz bu yolda başarılarımızla çıkışımızı sürdüreceğiz. Bizi kimse yolumuzdan alıkoyamayacak ve yıldıramayacak. Kulübümüzde artık bor kelimesi anılmıyor. Hiçbir futbolcunun, teknik ekibin ve kulüp çalışanlarının kuruş alacağı kalmadı. Sadece İl Özel İdaresi’ne 90 bin TL borcumuz kaldı onunda ödemelerini yapıp düzlüğe çıkacağız. Bize güvenin yeter

            Buradan sadece sunu hatırlatmak isterim ki sevgili Yozgatlı hemşerilerim, biz bu takım için karşılıksız olarak her şeyi yapmaya hazırız. Bu yolda bizlere destek olun ve hiç bir beklentimiz olmayan sadece Yozgat’ı ve sporunu seven bireyler olarak şampiyonluk yolunda hep beraber el ele kol kola üst liglere yürüyelim” dedi.

 

Editör: TE Bilişim