Sezon başı yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Yozgat Bozokspor'da oyuncuların performansları dikkat çekiyor. Kendi sahalarında oynadıkları müsabakalarda seyircilerinin de desteğini alarak rakiplerini tek tek yenen Yozgat Bozoksporlu oyuncular deplasmanlarda sergiledikleri üstün performansla da takımlarının galip gelmesini sağlıyorlar. 
Ligde çıktıkları 4 maçı da kazanarak 8 puanla Yozgat Hentbolspor'un ardından averajla ikinci sırada yer alan Yozgat Bozokspor'da milli oyuncular Muhammed Emre Bilgin, Aytekin Aydın ve Tolga Özün sergiledikleri performans ve attıkları gollerle takımlarının başarısında büyük rol oynuyorlar. 
Milli takım başta olmak üzere genç yaşına rağmen birçok 1. Lig takımlarında da forma giyen başarılı oyuncu Muhammed Emre Bilgin, Yozgat Bozokspor forması altında kaydettiği gollerle takımının skor yükünü çekiyor. Yozgat Bozokspor'un sıkıntılı zamanlarında oyunu skor yönünden takımı lehine çevirebilen Muhammed Emre Bilgin, hedefleri olan bir takıma geldiğini ve 1. Lig yolunda Bozokspor'un başarısı için var gücüyle çalışacağını söyledi. Kaliteli yönetim ve oyuncuların bir araya geldiği ender kulüplerden birine geldiği için memnuniyetini dile getiren milli oyuncu sezon sonu şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını belirtti. 
Geçen sezon Kırşehir Gençlikspor'dan transfer edilen ve attığı klas gollerle kalitesini konuşturan genç milli oyuncu Aytekin Aydın ise sergilediği mükemmel oyun ile Yozgat'ta hentbol severlerin seyir zevkine hitap ediyor. Genç oyuncu takım içerisinde mükemmel bir uyumun olduğunu ifade ederek sezon sonu gruplarını lider olarak tamamlayıp play-off müsabakalarında isimlerini 1. Lig'e yazdıracaklarını anlattı. 
Oyun içerisinde takımını yönlendiren ve 7 metre atışlarındaki üstün performansıyla adından söz ettiren genç oyuncu Tolga Özün ise Muhammed Emre ve Aytekin'in ardından takımının en golcü ismi arasında yer alıyor. Sezona 4 galibiyetle yenilgisiz devam ettiklerini vurgulayan Tolga, sezon sonu Yozgat Bozokspor forması altında şampiyonluğa ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim